Testimoni Set Kurus dan Set Tenaga Shaklee

December 07, 2013

Okeh, ni Jiha nak share testimoni yang vavavoom hehhe

Testimoni Set Kurus dan Set Tenaga Shaklee

Cik abang dalam gambar ni, ialah adik Jiha sendiri, jom baca apa Testimoni dia,

'Gambar kiri tu masa 2012
Alhamdulillah sekarang dah kurus sikit.
Dari tahun lepas, saya cuba turunkan.berat badan, tapi jenis kembang kuncup, kurus kejap, pastu naik balik, kurus naik balik.
Saya mula workout dan jaga pemakanan dan dibantu dengan Lecithin dan Herblax dalam proses menurunkan berat badan. ESP dan Performance Drink pula sangat2 membantu memberi tenaga untuk saya workout. Sejak amek Shaklee, saya tak kembang kuncup dah hehehehehe. '

Hah, best kan. TAPI ingat ye, Set Kurus ni hanya pemangkin je tau. Kalau makan pon tak jaga, jangan harap lah nak turun banyak. Kalau maintain berat badan tu InshaAllah.

Untuk siapa yang nak workout tu, advisable untuk ambil protein kan untuk built muscle. Bagus ambil ESP Shaklee sebab ianya sumber protein yang semulajadi dan yang penting ianya Non GMO.

Jom Kurus macam THOHA!!!

Nak dapatkan Set Kurus dan Set Tenaga ni, senang sahaja

Boleh sms/whatsapp
Jiha 0123807024

LAGI ARTIKEL MENARIK

1 comments

  1. kurus sikit jiha??? kurus banyak ni... pheww.. chaiyok ana! :)

    ReplyDelete

Thanks Lovelies