Toilet di R&R , toilet awam

December 19, 2013

Hehehe tajuk entry tak tahan

Ni on the way back to KL ni. Berkira2 nak cari toilet ni sebab selalu ada bad experience dengan Toilet kat R&R la huhuhu

Ucukkkk tak tahan

Masa preggy Auni dulu lagi dasat tau, masuk je terus muntah batuk and tak sempat ape, dah ter shishi dalam seluar, adoi lah, memang selalu kena bawak seluar extra. Dasat betul pengalaman preggy Auni. Anti betul dengan public toilet.

Ni terbawa2 ke lepas bersalin pon ni, rasa macam tak sudi juga nak jenguk public toilet.

Tapi ini dah macam tak boleh blah ni hahahaha, Sg Buloh nye R&R toilet not bad kot heh? Dah kat Rawang ni, sabar sabar sabar

P/s : Tatau lah kenapa buat entry ni hahahaha

LAGI ARTIKEL MENARIK

1 comments

  1. haaaa...sama mcm i...ms peknen qasyaf dulu sgt anti dgn bau toilet awam walaupun bersih dan berbau detergent...mmg x boleh..masuk je weekkk....

    mmg seksa if nak buang air bila travel...nasib baik toilet kat rumah x wekk...

    ReplyDelete

Thanks Lovelies