Alfalfa Complex Shaklee harga MURAH tak padan dengan Khasiat

January 30, 2014

Ramai betul orang nak dapatkan Alfalfa bila dah tahu khasiatnya kan. Ramai customers yang berpuas hati dengan Alfalfa Complex Shaklee ni sebab harga murah tak padan dengan khasiat katanya hehe. Tambahan lagi, ianya pasti menjadi idaman para isteri-isteri yang sudah beranak pinak. Demi keharmonian rumah tangga gitu hehe.

Pada mereka yang ingin tahu kelebihan-kelebihan Alfalfa Complex ni, teruskan membaca ok

alfalfa complex harga
Alfalfa Complex Shaklee

Apa itu Alfalfa Complex?

Diperbuat daripada tanaman Alfalfa ataupun Medicago Sativa secara organik di California yang bebas dari pestisid, herbasid dan menggunakan bahan kompos/baja bebas kimia. Alfalfa juga dikenali sebagai "Raja Segala Tumbuhan"

Medicago Sativa memliliki gred paling tinggi di kalangan tumbuhan alfalfa. Tumbuhan ini mengambil masa sekurangnya 2 tahun untuk membesar dan akarnya boleh mencapai sehingga 20 kaki ke dalam tanah untuk menyerap pelbagai nutrisi. Daun Alfalfa dari Shaklee hanya dituai apabila ia telah mencapai tahap dengan udara semualajadi bagi mengekalkan nutrisi yang terkandung dalamnya. Daun-daun yang telah dikeringkan akan dibiarkan menjadi serbuk sebelum dikompres menjadi tablet. Keseluruhan proses ini dijalankan dibawah pengawasan dan kawalan Shaklee yang sangat ketat dan teliti. Setiap tablet mengandungi 300mg alfalfa

Apa pula Manfaat Utama Alfalfa Complex?

  • Mencuci hati, darah dan usus-Alfalfa ialah makanan yang beralkali yang boleh mengembalikan kenormalan badan yang berasid, menghilangkan toksin dalam badan, membersihkan hati, kolon, darah dan mencantikkan kulit dan otot
  • Melawan alahan- Memperbaiki keadaan kulit dan hidung sensitif, kurap, bau badan dan ulat air dengan berkesan
  • Baik untuk perubahan patologi di dalam usus dan perut-Memperbaiki masalah saluran penghadaman seperti kembung, hyperacidity, ulser gastrik, hepatitis dan sembelit
  • Menyingkirkan lemak dan kolestrol- kajian klinikal terbukti bahawa penggunaan jangkamasa yang panjang daripada alfalfa akan menghapuskan lemak, mengurangkan kolestrol, seperti span yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolestrol
  • Melawan tumor
  • Melegakan keletihan
  • Mencegah dan merawat arthiritis

Nah, banyakkan khasiat dan manfaat Alfalfa ni...nak tahu harganya berapa untuk supplement yang hebat ini

Alfalfa Complex (Small)
330tablets
10biji sehari
Retail Price: RM53.75

ataupun 

Alfalfa Complex (Large)
700tablets
10biji sehari
Retail Price: RM97.50

Murah kan, bila Promo macam bulan Jan 2014 ni, ramai yang borong Buy 6 FREE 1 terus


Nak dapatkan Alfalfa Complex anda, boleh hubungi Jiha di
JIHA 0123807024

atau boleh refer link ini ya --> Cara Nak Hubungi Saya

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies