Faedah menjadi ahli Shaklee : CASH, CAR, CONFERENCE

January 08, 2014

Assalammualaikum dan Salam sejahtera

Hari ini Jiha nak kongsikan faedah menjadi ahli SHAKLEE.

SHAKLEE menawarkan faedah 3C iaitu Cash Bonus, Car Bonus dan Conference

1) Cash Bonus

Dengan menjadi ahli Shaklee, akan melayakkan anda mendapat DISKAUN ~20% DARI HARGA RETAIL.

Bukan itu sahaja, setiap produk Shaklee adalah UNIK dan mempunyai Unit Volume (uv) nya sendiri. Jadi sekiranya jumlah pembelian anda melepasi uv yang ditetapkan, anda layak dapat Cash Bonus.

Anda ada dua pilihan dengan menjadi ahli Shaklee, samada mahu makan sendiri atau pun serius untuk bisnes. Sekiranya serius untuk bisnes, lebih banyak uv atau pun lebih banyak sales anda, lebih banyak juga Cash Bonus akan anda nikmati. 

Sekiranya and berjaya skor 3000uv, TAHNIAH!!!! Anda berjaya naik rank dari Distributor kepada SUPERVISOR.



OK, Hebat bukan??

Ok seterusnya Car Bonus dan Conference, untuk 2C ini, syarat minima, anda perlu naik rank SUPERVISOR, baru lah berpeluang untuk dapatkan 2C yang ini

2) Car Bonus

Syarat minima untuk mengikuti Car Subsidy Program ialah dengan menjadi Supervisor. Sekiranya semakin besar uv anda, maka semakin hampir anda untuk melengkapkan program ini.


Ada dua pilihan, 3 bulan program atau pun 4 bulan program. Anda perlu dapat fleet uv sebanyak 30,000uv sekurang-kurang nya dalam masa 3 atau 4 bulan baru anda layak memohon untuk dapatkan Car Bonus.

Dapat kereta ke??? Tidak...Shaklee akan membayar anda dalam bentuk cash. Terpulang anda nak gunakan duit itu untuk membeli kereta ataupun tidak.


3) Conference/Travel

Shaklee juga menawarkan Conference di dalam negara mahupun luar negara.

Dalam Negara

Kali ini, Local conference akan diadakan di Sunway Resort Hotel dan Spa. Sekiranya cukup point, anda boleh membawa pasangan anda sekali. Dan ada dinner khas untuk yang layak.

Luar Negara

Tahun ini, Conference akan diadakan di US sambil bertemu CEO Shaklee sendiri iaitu Mr Roger Barnett (Juga pemilik Burberry)

Manakala untuk orang Muslim juga diberi pilihan untuk pakej percutian 5 bintang secara percuma menunaikan Umrah. BEST KAN??
Pilihan untuk yang Muslim

Faedah lain

Syukur Alhamdulillah, I am in the right group, banyak faedah sangat sangat sangat.... syukur sangat... memang tak salah langkah berada dalam group sekarang ♥♥♥♥

Kalau anda semua berminat nak tahu lebih lanjut, berminat nak jadi ahli dan buat bisnes, InshaAllah Jiha akan buat sehabis baik untuk guide anda semua agar anda semua pon dapat merasa 3C dari Shaklee dan faedah2 yang best dari group Jiha ni.

Boleh hubungi Jiha
Sms/whatsapp/call
0123807024

I am more than happy to assist u ♥♥♥♥

atau boleh refer link ini ya --> Cara Nak Hubungi Saya

LAGI ARTIKEL MENARIK

1 comments

Thanks Lovelies