Nak pulang ke Penang dah

January 10, 2014

Unplanned stay lama di KL ni...hehehe patut 1hb dah balik dah, tapi ada special request dari adik ongcu yang balik dari Labuan....dia nak main ngan Aqeef Danial dan Auni Nadra, sebab lepas ni dia ada training di Abu Dhabi for 10weeks, pastu bila lagi lah boleh dapat jumpa adik ongcu ku itu.

Kepeningan nak pack bag baju

Ayayai....ini yang paling payah tau. Nak pack bag baju. Rasa macam nak tinggal kan baju jugak kat sini since selalu balik sini.

Nanti 23hb balik lagi sebab nak setup buaian berendoi pulak.. hehehe Penang - KL dah macam sejengkal aje pulak eh, bukan apa, sambil balik tu sambil boleh jumpa family, sambil boleh gi jumpa mak Shakler hehhehee....nak dekat closing dah tu... serap aura nak naik rank lagi hehhehee

Rindu rumah Penang

Tahun ni tak balik rumah Penang lagi....alahai rindu pulak rasanya. Rindu tilam ku yang empuk hehehhee.

Anak-anak pon mesti rindu kat bilik dierang jugak ni. Toys hari tu tak bawak langsung (tapi agagaggaa ada je toys kat rumah kl ni hah), buku satu pon tak bawak sebab tak plan stay lama pon kan... kesian anak I tak masuk kelas homeschool by ibu lagi. Hari tu kasi can lah main ngan abang Ihsan dia sebelum abang Ihsan balik Saudi kan... ni dah sorang ni nampak dia boring je, kat sini Astro pon dah takde, HyppTV, adik I tak ingat password nye sebab selama ada Unifi no memang tak tgk HyppTV sebab sebelum ni Astro pon ada. Hehehe mati kutu anak I tak tau nak buat apa.Yang ada NJoi je ni bawak balik dari kampung Segamat. Boleh lah dari takde.

Nak aktiviti outdoor, adoi tak larat lah ibu nak handle sorang2...dengan Auni Nadra yang melasak nye lagi. Ayayai.

Ok lah...tengah nak plan plan camne nak pack bag baju ni hehhehee

Buat Orang Penang yang nak saya COD barang Shaklee, 13hb ni saya dah tiba di Penang dah.   Boleh la saya COD ♥♥♥♥

Apa-apa contact no ni ye

Sms/whatsapp
JIHA 0123807024

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies