Persiapan untuk ibu menyusu

January 06, 2014

Sempena PROMO ALFALFA pada bulan Jan 2014 ini, ada additional service istimewa untuk semua tau dari I Love my Supplement. Nak tahu apa, baca sampai habis ok heheheh


Persiapan untuk menyusu bayi

Semakin ramai yang menyedari kepentingan susu ibu dan pelbagai persiapan baik dari ilmu tentang penyusuan mahupun persiapan seperti pam susu, storage bottle dan lain-lain.
Tak kurang juga yang mencari-cari milkbooster yang sesuai. Milkbooster masa kini yang paling popular tentulah Set Menyusu dari Shaklee. Terdapat pelbagai rangkaian produk dalam Set Menyusu mengikut keperluan budget masing-masing.

Milkbooster yang sihat

Set Menyusu Shaklee ialah suplemen yang diperbuat daripada bahan semulajadi dan terbukti dengan pengambilan yang konsisten, dapat memberi kesihatan yang baik kepada ibu menyusu, seterusnya ibu menyusu dapat menghasilkan susu yang tinggi kualiti dan juga kuantiti nya.

Konsep 'Demand & Supply'

Tapi harus diingatkan kepada para ibu, konsep utama bagi menjayakan penyusuan susu ibu ialah 'Demand & Supply'. Semakin banyak ibu menyusukan anak secara 'direct feed' dan pam secara konsisten, maka semakin banyak lah susu akan terhasil. Jadi ingat ya para ibu, walaupun bermacam-macam milkbooster yang diambil, tapi tidak kerap direct feed dan pam, susu lama kelamaan akan berkurang juga.

Dan sentiasa percaya susu ibu ada. Tak dinafikan banyak dugaan dalam nak menjayakan penyusuan susu ibu ni, tapi harap ibu berhati cekal dan percaya yang susu ibu itu ADA.

Service Istimewa dari I Love my Supplement

Ok ini dia, mana-mana pembelian Set Menyusu dari I Love my Supplement, Set akan berbalut cantik serta didatangkan dengan tips penyusuan. Sangat sesuai dijadikan hadiah kepada rakan-rakan yang sedang menunggu hari untuk bersalin atau pun yang di dalam pantang.

Kami juga menyediakan penghantaran istimewa di Hospital2 berikut
Ampang Puteri
Gleneagles
Prince Court Medical Center
Maternity Hospital sekitar Wangsa Maju, Taman Melawati, Taman Permata


Untuk tempahan atau pertanyaan lanjut, boleh hubungi
Call/sms/whatsapp
Jiha 0123807024
♥♥Your Favourite Shaklee Independent Distributor

Set Menyusu SUPER BAJET

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies