Ragam si anak dara

January 05, 2014

Syukur Alhamdulillah.. sekadar nak cerita ragam si anak dara i tu... cik Auni Nadra binti Mohd Hairus Izman

Jerit

Hehehe anak dara ni kuat jerit-jerit. Dan percayalah suara die sangat kuat walaupun berbadan kecil hehehehe

Kecil-kecil si cili padi...garang juga orangnye tau hehehe... kalau kita ep ep die...nanti die tenung, dan cakaran hinggap ke muka ibu hehehhee

Macam comel macam cantik je

Hahahaha ini minah, minah perasan tau...kalau tengok cermin, mesti tersengih2 comel...pastu suka cak cak nak tengok ibu dari cermin

Ala...dulu dia ok je tau pakai hairband...sekarang ni dah tak mau dah dia...dah la rambut sikit, tak mau ber hairband pulak.

Lasak dari abangnya

Mungkin ada mentor iaitu abang dia hahaha....anak dara i ni agak lasak and very Auni the explorer. Tak menang tangan kekadang ibu rasa tau hehhee Auni auni.....

Kalau kat Penang, ada baby cot, ada playyard..so tak berapa risau dia merayap satu rumah, tapi di rumah nenek ni takda....ibu sampai tak jadi keje tau...samada dukung dia atau pas baton kat atuk nenek sementara ibu nak selesaikan urusan2... nak lepas kan kat lantai, kerjanya mengutip aje...oh No lah anak

Solusi nya apa??

Siang tadi baru belikan dia playpen....tapi sebab dah lama kat KL ni tak dok dalam babycot dia....nak mintak lepas nangis jerit2....hehehe anak dara anak dara

Amalan untuk menghilangkan penat lelah suri rumah
Subhanallah 
Alhamdulillah
Allahuakhbar

33x

Ni lah cabaran sebagai WAHM.... bekerja sambil menjaga anak...penat tapi seronok.... tapi kalau sekali sekala hubby belanja Full Body Package Spa kat Spa Muslimah depan rumah tu lagi best wooo ekekekeke

Jiha 
a WAHM

Playpen satu di rumah nenek agar senang ibu mau buat keje hehehehe

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies