Seronok bertemu anak2 Shaklee

January 05, 2014

Alhamdulillah....sekali sekala di beri peluang bertemu di alam nyata hehehe, seronok rasanya. Lain aura nye. Jiha memang tak ke mana2 weekend ni sebab tak ada kenderaan (hahaha kalau ada kereta ni..dah panjang kaki dah ni hehehe)...so since di rumah, offer lah anak cucu if dierang nak dtg rumah untuk offline coaching pulak.

Bakal Supervisor Jan 2014 belajar setup blog

Hehehe Farhanah atau nama glemer cekna bagitahu nak datang rumah lepas amek stok kat Shaklee Wangsa Maju. Dia nak belajar setup blog. Alhamdulillah...hasil berblogging since 2008 dan baru juga menuntut extra ilmu dari babah Faiz...dapat lah juga menurunkan ilmu blogging pada cekna hehehe...dari pukul 3pm sampai pukul 7pm belajar blog dan sesi2 sharing sambil makan kacang hehehe

Tekun belajar hehehehe

Ratu whatsapp

Cekna ni juga Jiha pernah nobatkan sebagai 'Ratu Whatsapp' hahahaha, sebab dia boleh skor 1200puv hanya menggunakan whatsapp je. Tak de iklan kan kat FB atau Blog. Ni lah baru nak mula giat iklan di FB dan Blog ni....InshaAllah lepas ni 3000puv. Puv tau... which means personal uv...memang gempak minah ni hehehe....kalau dah beranak pinak mesti boleh skor more than 10k guv macam mak dia ni (hahaha perasan sekejap..Alhamdulillah)

Ole-Ole dari anak Shaklee

Cekna datang siap bawak Big Apple donut lagi, buat susah2 je tau...hehehe Aqeef Danial suka lah tu dapat makan donut...memang anak ayah tau hehehe....

Lepas maghrib pulak, bakal new Supervisor Juliya Baharom pulak datang nak amek stok. Siapa nak stok OmegaGuard promo area Bentong, boleh cari Juliya Baharom ye....search je Juliya Baharom di Facebook

Juliya siap bawa ole-ole dari Bandung...pisang salai goreng yang sedap, fridge magnet dan pen. Terharu mama dia ni...sebab kt pen tu ada word 'Mama Jiha'..... wah boleh jadi kan pen khas untuk tulis target ni hehehehe.

Kepuasan memberi

Syukur ditemukan dengan anak-anak Shaklee yang best, yang positif, yang open minded dan yang mendengar kata (kalau noty mak rotan hahhaa)..... sesi2 sharing jadi bertambah best. Semoga diberi peluang lagi untuk sesi2 offline macam ni. Sesi online wajib hari2 hehehe di exclusive group di facebook dan whatsapp....bacalah korang petik petik bebelan dari mama mu ini hehehhee.

tq Cekna for the donuts
Ole-ole special dari Juliya....terharu dapat pen 'Mama Jiha'

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies