Skip to main content

Dengan Set Kulit Shaklee tiada lagi muka berminyak bila bangun tidur


Alhamdulillah, kesan paling ketara bila menggunakan Set Kulit Shaklee ataupun Set Flawless Beauty Shaklee ni ialah tiada lagi kulit berminyak apabila bangun dari tidur.

Sejak amek complete set, Vivix, Collagen and Sustained Release Vita C ni, konsisten selama hampir sebulan, memang muka dah kurang berminyak. Bangun pagi muka segar je.
Masuk toilet asek nak belek muka pulak hehehe. Tapi yang lebih best (untuk siapa yang dah berkahwin je ye), bangun pagi pun muka dah segar and cun. Husband pon asek nak pandang-pandang je. AHAHAHAHHA

set kulit cantik shaklee
Siapa nak kulit berminyak macam ni? Ayayai

Ok apa ada dalam Set Flawless Beauty ni?

Tonik anti-penuaan yang membuatkan anda seperti muda 25tahun. Yeke? Sebenarnya, Vivix memperbaiki sel badan kita yang telah rosak. Ia memperbaiki hingga ke tahap dna membuatkan kesihatan dalam kita seperti dalam keadaan yang sihat seperti 25 tahun yang dulu. Bila dalaman sihat, InshaAllah akan nampak pada luaran nya.

Yang menganjalkan kulit, mengurangkan blackheads dan mengembalikan kecerahan kulit anda yang sebelum ni rosak akibat sinaran matahari dan kotoran.

Kaya antioksidan yang beri kecerahan dan Tona kulit sekata.

set kulit shaklee
Set Flawless Beauty dari Shaklee


Nak tahu tak apa lagi anda boleh dapat dengan Set Flawless Beauty ni....FREE MEMBERSHIP DARI SHAKLEE... best kan
Lepas ni boleh la bercantik2 dengan harga member yang awesome... bonus pon boleh dapat


Nak dapatkan Set Kulit Cantik ini...meh contact Jiha ok
Jiha 0123807024

atau boleh refer link ini ya --> Cara Nak Hubungi Saya

Comments

Popular posts from this blog

Resipi Sambal Kicap Style Orang Johor Jawe

Salam semua... Hehehe Jiha nak share resipi Sambal Kicap Style Orang Johor. Ada beberapa version mengikut kegemaran Jiha dan juga suami. Jadi boleh la nak try version yang mana-mana pun ye.
Version 1 : Kegemaran Sang Isteri (Jiha la hehehe)Bahan-Bahan Cili Api/Padi segenggam (ikut suka nak pedas banyak mana) Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Version 1 ni Jiha suka sebab pedas betul, makan dengan sup atau soto memang terangkat hehehe.
Version 2 : Selera Suami ku (Yus)Bahan-Bahan Cili Api/Padi 4-5 biji Cili Hijau 5-6 biji Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi, cili hijau dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Beza Version 2 ni ialah cili hijau tu je sebab dia nak…

Sunat bayi perempuan umur berapa yang sesuai??

Alhamdulillah, semalam selamat sunatkan Auni Nadra. Lagi 9 hari nak genap umur dia 10 bulan. Maafkan ibu dik, ibu lupa je. Dulu masa bersalin kan abang Aqeef Danial takda list kan benda ni so untuk awak pon ibu lupa.
Masa yang sesuai untuk sunat bayi perempuan
Seeloknya awal-awal bersalin tu sunatkan je terus kan. Tapi kes macam Jiha ni, kes terlupa BIG TIME, huhuhu. Tapi ada juga yang tak sampai hati katanya. Saya sampai hati sebab si Abang Aqeef Danial pon dah bersunat masa 5 bulan hehehe.
Sunat baby umur 10 bulan di Klinik Syifa
Agak cuak lah semalam. Kiterang pilih Klinik Syifa kat Gelugor, sederet je dengan Restoran Minah yang famous itu hehe. Alhamdulillah Doktor perempuan , Dr Arbaiie. Ibu-ibu sangat...MasyaAllah sekejap je rupanya proses sunat bayi perempuan ni. Since ini anak dara sudah besar and kuat melenting-lenting, so doktor suruh ibu pegang paha , ayah pegang tangan. Tak sampai 2 minit kot, siap dah disunatkan. Harga pon sangat affordable, RM20 sahaja. Lepas sunat tu d…

Tips Kulit Cantik : Kepentingan Masker Muka untuk elak muka berkedut!!

Salam semua, hari ini Jiha nak share pasal Masker Muka. Dan nak cerita tentang kepentingan Masker Muka ni. Sesiapa nak elak muka berkedut kene baca sampai habis ok.
Kenapa pentingnya pakai Masker ni? Mencuci muka hanya menghilangkan kotoran di permukaan muka, tetapi tidak di bawah lapisan kulit. Masking ni membantu untuk exfoliates sel-sel kulit yang dah mati dan memastikan pori kita sentiasa bersih. So penggunaan toner, hydratind cleanser, cream akan berfungsi dengan lebih baik sebab pori dah bersih. Best kan??
Berapa kerap nak pakai Masker? Ok lepas cuci muka, boleh pakai masker terus, selepas tu baru lah nak pakai toner dan moisturizer ke. Untuk kulit normal, boleh pakai 2-3 kali seminggu Untuk kulit kering, boleh pakai 1-2 kali seminggu Untuk kulit berminyak, boleh pakai 3-5 kali seminggu
INGAT!! Pada yang ada suami tu, hehehe kalau boleh pakai lah time dia takda. Time dia ada make sure muka cun cun segar aje ok hehehe
Jenis-jenis Masker? Macam-macam kat pasaran ada kan, ada jenis pe…