Dengan Set Kulit Shaklee tiada lagi muka berminyak bila bangun tidur

February 14, 2014


Alhamdulillah, kesan paling ketara bila menggunakan Set Kulit Shaklee ataupun Set Flawless Beauty Shaklee ni ialah tiada lagi kulit berminyak apabila bangun dari tidur.

Sejak amek complete set, Vivix, Collagen and Sustained Release Vita C ni, konsisten selama hampir sebulan, memang muka dah kurang berminyak. Bangun pagi muka segar je.
Masuk toilet asek nak belek muka pulak hehehe. Tapi yang lebih best (untuk siapa yang dah berkahwin je ye), bangun pagi pun muka dah segar and cun. Husband pon asek nak pandang-pandang je. AHAHAHAHHA

set kulit cantik shaklee
Siapa nak kulit berminyak macam ni? Ayayai

Ok apa ada dalam Set Flawless Beauty ni?

Tonik anti-penuaan yang membuatkan anda seperti muda 25tahun. Yeke? Sebenarnya, Vivix memperbaiki sel badan kita yang telah rosak. Ia memperbaiki hingga ke tahap dna membuatkan kesihatan dalam kita seperti dalam keadaan yang sihat seperti 25 tahun yang dulu. Bila dalaman sihat, InshaAllah akan nampak pada luaran nya.

Yang menganjalkan kulit, mengurangkan blackheads dan mengembalikan kecerahan kulit anda yang sebelum ni rosak akibat sinaran matahari dan kotoran.

Kaya antioksidan yang beri kecerahan dan Tona kulit sekata.

set kulit shaklee
Set Flawless Beauty dari Shaklee


Nak tahu tak apa lagi anda boleh dapat dengan Set Flawless Beauty ni....FREE MEMBERSHIP DARI SHAKLEE... best kan
Lepas ni boleh la bercantik2 dengan harga member yang awesome... bonus pon boleh dapat


Nak dapatkan Set Kulit Cantik ini...meh contact Jiha ok
Jiha 0123807024

atau boleh refer link ini ya --> Cara Nak Hubungi Saya

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies