Kelas Asas Marketing dan Kelas Blog FREE aje tau

February 18, 2014

Alhamdulillah, memang sukar nak diluahkan dengan kata-kata tau. Sebab nya mama dan babah Shaklee saya datang dari jauh (Shah Alam) ke Penang untuk turun padang coaching anak cucu nya. 

Bukan senang kan, ditambah pula, kalau kat luar sana, kelas seumpama ni memang bayaran mahal, tapi Kelas Asas Marketing dan Kelas Blog ni FREE aje tau. Seronok lah rasa, dah la datang jauh-jauh, pastu bagi ilmu Free-free aje.

Banyak ilmu baru yang dapat tapi yang paling berharga ialah aura-aura positif mereka tu memang sampai ke hati. Semangat nya lain kalau dapat jumpe offline sekali sekala. Selalu memang jumpa, hari-hari pon, tapi cuma di alam online je la hehehe.

Ok jom layan sedikit gambar hasil kelas seharian semalam. Oh ya sebelum tu, sesi pagi bermula dengan Kelas Asas Marketing oleh mama Ainul, then lunch break kami pekena nasi kandar, nasi beriyani kat Kapitan, dan sambung sesi petang dengan Kelas Blog oleh babah Faiz pulak.

Ok jom layan hehehe

coaching shaklee
Warm up dulu, borak-borak hehehe (oh nasib la rumah I banyak meja2 kecik ni hahaha)


pengedar shaklee
ni la blogger paling muda dan comel sekali..MasyaAllah


pengedar shaklee penang
Ni adalah push factor kami untuk berjuang dan berjaya dalam Shaklee


pengedar shaklee
Ni lah dia mama dan babah Shaklee saya, dah tak sabar nak ngap Nasi Kandar tu hehehe


pengedar shaklee malaysia
Akhir kelas, dapat hadiah Setengah Dinar Emas dari mama Ainul sebab naik rank Coordinator masa Jan 2014. Alhamdulillah, next is Sr Coordinator with 6 points, Amin.


Seronok buat Shaklee ni, bukan sahaja dapat sihat badan dan poket, tapi hubungan silaturrahim macam ni lah yang saya suka sangat. Kalau berkesempatan berjumpa upline dan orang-orang yang berjaya, memang akan usahakan juga dapat jumpa.

From an Engineer to a WAHM. Sendiri pon tak sangka akan 'pencen' seawal ini. Hehe tapi Alhamdulillah. Sekarang ni segala-galanya Indah, Dapat jaga anak kat rumah, depan mata dan dapat Income lebih dari kerja engineer dulu.

Siapa yang berminat nak sertai saya menuju ke puncak kejayaan bersama Shaklee, boleh hubungi saya ok

JIHA 0123807024

atau boleh refer link ini ya --> Cara Nak Hubungi Saya



LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies