Senaman Muka Elak Kedut

February 23, 2014

Ok hari ni Jiha nak share  petua yang Jiha amalkan juga. Sebenarnya dah lama tahu petua ni, dari zaman anak dara lagi. Makcik Jiha yang share petua ni tau dan muka dia pun memang nampak muda je.

Ok ni lah dia Senaman untuk elak muka kedut tu ye. Buat lah semasa baru bangun tidur ataupun sebelum tidur. Kalau sebelum tidur, baring nak tidur tu relax kan badan dan mula buat senaman muka ni ye

Amaran!!
Jangan lah buat depan suami, dah la gelap dah bilik, terkejut pulak suami tu. Ataupun nak lagi best, ajak lah suami buat sekali hahahahaha


set kulit shaklee
heheh Jom buat

set kulit cantik shaklee
Ahahaha ingat nak buat and share sendiri tapi i malu...so bagi dua contoh aje kuikuikui

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies