Skip to main content

Set Kulit Shaklee Pelbagai Budget khas untuk anda yang nak CANTIK dan SIHAT

Set Kulit Shaklee pelbagai Budget 
Semua orang terutamanya WANITA lah kan, mesti suka CANTIK, suka kalau dapat kulit cantik, betul kan?
Dan ramai yang TERGODA dengan Set Kulit Shaklee yang awesome ni, TAPI ada kekangan dari segi budget.

Jadi Hari ini, Jiha nak share dengan semua cadangan-cadangan Set Kulit Cantik yang bersesuaian dengan budget anda ok 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

1. SET FLAWLESS BEAUTY
 Vivix
 Shaklee Collagen Powder
 Sustained Release Vita C
Info : Set yang paling popular dalam rangkaian Set Kulit Cantik Shaklee ini tahan dari 1 hingga ke 6 bulan (mengikut produk).


HARGA : RM865.50
 Dengan pembelian Set ini, melayakkan anda mendapat FREE Membership dan belian dengan kadar diskaun yang istimewa. Bukan itu sahaja, malah anda turut layak menerima CASH BONUS pada bulan hadapannya.


2. SET ANTI AGING
 Vivix
 ESP
 Nutriferon
Info : Set ini bertindak sebagai anti-aging dan juga immune booster, tahan 1-2 bulan (mengikut produk)



HARGA : RM806.25
 Dengan pembelian Set ini, melayakkan anda mendapat FREE Membership dan belian dengan kadar diskaun yang istimewa. Bukan itu sahaja, malah anda turut layak menerima CASH BONUS pada bulan hadapannya.


3. SET KULIT SEGAR BUGAR
 Shaklee Collagen Powder
 Sustained Release Vita C
Info : Set ini tahan 1 hingga 6 bulan (mengikut produk)




HARGA : RM390.50


4. SET KULIT PARUT
 ESP
 Vita E Complex
Info : Set ini tahan 2-4 bulan (mengikut produk)

HARGA : RM299


5. SET KULIT BERSERI
 ESP
 Sustained Release Vita C
Info : Set ini tahan 2 - 6 bulan (mengikut produk)


HARGA : RM242.50



6. SET KULIT + KESUBURAN WANITA

 GLA Complex
 B-Complex
 ESP
Info : Set ini tahan 2-4 bulan (mengikut produk)


HARGA : RM295


7. SET KULIT BUDGET

 Sustained Release Vita C
 B-Complex
Info : Set ini tahan 4-6 bulan


HARGA : RM146.50


8. SET KULIT SUPER BUDGET
 Sustained Release Vita C
Info : Tahan 6 bulan


HARGA : RM92.50

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

JIHA 0123807024

Ataupun boleh refer link ni untuk ketahui pelbagai medium untuk menghubungi saya---> http://bit.ly/1mMTPI8


set kulit budget

Comments

  1. nak cantik makan je Vitamin C. tak perlu suntik-suntik.

    ReplyDelete

Post a Comment

Thanks Lovelies

Popular posts from this blog

Resipi Sambal Kicap Style Orang Johor Jawe

Salam semua... Hehehe Jiha nak share resipi Sambal Kicap Style Orang Johor. Ada beberapa version mengikut kegemaran Jiha dan juga suami. Jadi boleh la nak try version yang mana-mana pun ye.
Version 1 : Kegemaran Sang Isteri (Jiha la hehehe)Bahan-Bahan Cili Api/Padi segenggam (ikut suka nak pedas banyak mana) Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Version 1 ni Jiha suka sebab pedas betul, makan dengan sup atau soto memang terangkat hehehe.
Version 2 : Selera Suami ku (Yus)Bahan-Bahan Cili Api/Padi 4-5 biji Cili Hijau 5-6 biji Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi, cili hijau dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Beza Version 2 ni ialah cili hijau tu je sebab dia nak…

Sunat bayi perempuan umur berapa yang sesuai??

Alhamdulillah, semalam selamat sunatkan Auni Nadra. Lagi 9 hari nak genap umur dia 10 bulan. Maafkan ibu dik, ibu lupa je. Dulu masa bersalin kan abang Aqeef Danial takda list kan benda ni so untuk awak pon ibu lupa.
Masa yang sesuai untuk sunat bayi perempuan
Seeloknya awal-awal bersalin tu sunatkan je terus kan. Tapi kes macam Jiha ni, kes terlupa BIG TIME, huhuhu. Tapi ada juga yang tak sampai hati katanya. Saya sampai hati sebab si Abang Aqeef Danial pon dah bersunat masa 5 bulan hehehe.
Sunat baby umur 10 bulan di Klinik Syifa
Agak cuak lah semalam. Kiterang pilih Klinik Syifa kat Gelugor, sederet je dengan Restoran Minah yang famous itu hehe. Alhamdulillah Doktor perempuan , Dr Arbaiie. Ibu-ibu sangat...MasyaAllah sekejap je rupanya proses sunat bayi perempuan ni. Since ini anak dara sudah besar and kuat melenting-lenting, so doktor suruh ibu pegang paha , ayah pegang tangan. Tak sampai 2 minit kot, siap dah disunatkan. Harga pon sangat affordable, RM20 sahaja. Lepas sunat tu d…

Tips Kulit Cantik : Kepentingan Masker Muka untuk elak muka berkedut!!

Salam semua, hari ini Jiha nak share pasal Masker Muka. Dan nak cerita tentang kepentingan Masker Muka ni. Sesiapa nak elak muka berkedut kene baca sampai habis ok.
Kenapa pentingnya pakai Masker ni? Mencuci muka hanya menghilangkan kotoran di permukaan muka, tetapi tidak di bawah lapisan kulit. Masking ni membantu untuk exfoliates sel-sel kulit yang dah mati dan memastikan pori kita sentiasa bersih. So penggunaan toner, hydratind cleanser, cream akan berfungsi dengan lebih baik sebab pori dah bersih. Best kan??
Berapa kerap nak pakai Masker? Ok lepas cuci muka, boleh pakai masker terus, selepas tu baru lah nak pakai toner dan moisturizer ke. Untuk kulit normal, boleh pakai 2-3 kali seminggu Untuk kulit kering, boleh pakai 1-2 kali seminggu Untuk kulit berminyak, boleh pakai 3-5 kali seminggu
INGAT!! Pada yang ada suami tu, hehehe kalau boleh pakai lah time dia takda. Time dia ada make sure muka cun cun segar aje ok hehehe
Jenis-jenis Masker? Macam-macam kat pasaran ada kan, ada jenis pe…