Bisnes Shaklee ni SUSAH : Makin mudah dengan sistem ONLINE

March 07, 2014


Bisnes Shaklee ni SUSAH ke?  Susah la kalau kita asik kata susah, kalau kita dah set siap-siap dalam otak kata susah. Hehehe. Semua masalah PASTI ada jalan penyelesaian nya kan. Dan untuk anak cucu IRON Millionaires, solution semua dah ada dalam group exclusive. Tinggal nak BUAT je kan.

Shaklee ada Online Sistem, so APA SUSAH?

Dan lebih memudahkan lagi, kini Shaklee dah ada ONLINE SYSTEM tau... 

shaklee susah

Order Online sahaja

Jiha sebagai Work At Home Mom ni lagi lah sangat-sangat menghargai nya hehehe. Sebab tak perlu nak bersiap-siap. Dengan anak dua orang ni kan. Dengan nak angkat anak la, dengan nak angkat stok lagi lah. So sangat beruntung la dah ada Online system sekarang ni. Tinggal kene pastikan kita ada debit card atau credit card je. Klik Klik Klik siap shopping. Lepas tu tunggu je abang Gdex hantar stok kita. Kalau nak pos terus ke customer pon boleh hehehe. Senang kan??

Beratur lama

Percaya tak sebelum ada Online sistem ni, Jiha pernah almost 12hours di Shaklee hahaha. Dengan anak nya lah, dengan berpeluh-peluh sebab bila orang ramai, aircond pon tak terasa. So dengan ada nya online sistem ni memang sangat memudahkan. Newbies memang takda alasan lah nak kata buat Shaklee ni SUSAH kan. Semua dah dihujung jari. 

Berhujan pon pernah

Ni my bad la, sebab tak bawak payung, gi Shaklee dengan Aqeef and Auni. Parking jauh pulak tu. Masa sampai je..terus hujan turun selebat-lebatnya. Ok la..selesai beli barang, nak gi pos opis pulak, nak make sure pos hari tu jugak sebab customer nak cepat. So nak tak nak kena redah jugak.. Tinggalkan Aqeef kejap dalam Shaklee, mintak tolong aunty tolong tengokkan, berlari sambil tutup-tutup kepala Auni nak ke kereta. Masukkan Auni dalam carseat and nak make sure Auni tak kena hujan. Masa tu ibu dah lencun. Bawak kereta betul-betul depan Shaklee. Auni dalam kereta, mati kan engine jugak walaupun sekejap je and depan Shaklee je (risau woo kalau engine running huhuhu), cepat2 grab Aqeef (nasib la pintu Shaklee sentiasa berkunci, security bagus punya heheh)..grab Aqeef and masukkan dalam car seat. Ok Ibu memang dah lencun. Ayayai.


So sekarang dah canggih...masih susah ke?
Hehehe dah tak susah dah sekarang ni...sebab segala kemudahan dah ada..selain beli thru online sistem, ada kemudahan lain jugak. tapi kalau nak tahu kena lah join group Iron Millionaires dulu kan. Nanti Jiha share la tips nak SENANG. Mana ada masalah yang takda JALAN PENYELESAIAN kan. Yang penting atas diri kita, kalau NAK, SEMUA JADI kan.

Ok lah...memang untung if join Shaklee sekarang ni..klik klik klik, rahsia kejayaan pon ada untuk dibuat.

SO apa lagi...

Contact Jiha ok

JIHA 0123807024
atau boleh refer link ini ya --> Cara Nak Hubungi Saya

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies