Skip to main content

ESP PROMO yang menjadi rebutan ♥

Salam semua....

Punyalah happy bila tahu yang Promo Mac ialah ESP..
Ramai customer asek tanya je, bila promo ESP? Hah ni bila dah tahu ESP yang promo, masing-masing dah tak sabar dah nak memborong.


Ada yang beli 3tin terus untuk stok diri sendiri. Ada yang beli 6 FREE 1 terus sebab cinta sangat dengan ESP.

Untung lah kalau Buy 6 Free 1 ni tau, sebab dah la dapat 7 tin untuk harga 6 tin. Lepas tu dapat FREE Membership Shaklee lagi. Lepas tu dah layak dapat Cash Bonus, tengah bulan dapat lah tu. Dan yang paling best, dapat join my marvellous and amazing group, Iron Millionaires. Jiha memang mengalu-alukan kedatangan orang baru. Group kami bukan sahaja aktif dengan bisnes Shaklee, tapi mesra, Jiha dah anggap semua macam family sendiri.

Ok, apa yang best sangat ESP ni sampai orang berebut nak beli ni?

Banyak sangat benefit untuk siapa yang plan untuk mengandung, yang dah mengandung, pantang, menyusu, kecantikan dan macam-macam lagi.

Jom baca lebih lanjut

Info penting mengenai Energizing Soy Protein, ESP SHAKLEE
♥Non-GMO (non-Genetically Modified Organism)
♥9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia
♥5 sumber vitamin & 4 sumber mineral
♥Kandungan Indeks Glisemik (G.I) yang rendah, 39 sesuai untuk penghidap kencing manis


Antara Manfaat Utama ESP
♥Awet Muda dimana asid amino berperanan untuk membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit dan gland
♥Baik untuk hormon dimana kandungan isoflavones dalam kacang soya membantu merendahkan paras kolestrol, mencegah risiko osteoporosis dan sakit jantung
♥Baik untuk prostat, Genistin yang terkandung dalam kacang soya terbukti mengekang pertumbuhan dan perebakan sel kanser. Juga baik untuk untuk uterus, ovari, menopous dan pembesaran prostat
♥Kulit remaja, baik untuk kulit di mana merangsang pembentukan semula kulit dan otot, mengurangkan kedutan, agen anti-penuaan, mengembalikan radian kulit dan kepejalan otot, percepat sembuhan luka dan mengurangkan kesan parut.
♥Pembekal tenaga, membekalkan tenaga dengan cepat dan meningkatkan sistem imun, mencegah migrain, imsomnia dan tekanan
♥Membaiki pigmentasi, membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur
♥Membaiki memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan



Ok jangan berlengah lagi ye...cepat dapatkan nya sebelum kehabisan STOK, nak beli 1, 2, 3 pon boleh...harga super tertawan

JIHA 0123807024

Comments

Popular posts from this blog

Resipi Sambal Kicap Style Orang Johor Jawe

Salam semua... Hehehe Jiha nak share resipi Sambal Kicap Style Orang Johor. Ada beberapa version mengikut kegemaran Jiha dan juga suami. Jadi boleh la nak try version yang mana-mana pun ye.
Version 1 : Kegemaran Sang Isteri (Jiha la hehehe)Bahan-Bahan Cili Api/Padi segenggam (ikut suka nak pedas banyak mana) Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Version 1 ni Jiha suka sebab pedas betul, makan dengan sup atau soto memang terangkat hehehe.
Version 2 : Selera Suami ku (Yus)Bahan-Bahan Cili Api/Padi 4-5 biji Cili Hijau 5-6 biji Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi, cili hijau dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Beza Version 2 ni ialah cili hijau tu je sebab dia nak…

Sunat bayi perempuan umur berapa yang sesuai??

Alhamdulillah, semalam selamat sunatkan Auni Nadra. Lagi 9 hari nak genap umur dia 10 bulan. Maafkan ibu dik, ibu lupa je. Dulu masa bersalin kan abang Aqeef Danial takda list kan benda ni so untuk awak pon ibu lupa.
Masa yang sesuai untuk sunat bayi perempuan
Seeloknya awal-awal bersalin tu sunatkan je terus kan. Tapi kes macam Jiha ni, kes terlupa BIG TIME, huhuhu. Tapi ada juga yang tak sampai hati katanya. Saya sampai hati sebab si Abang Aqeef Danial pon dah bersunat masa 5 bulan hehehe.
Sunat baby umur 10 bulan di Klinik Syifa
Agak cuak lah semalam. Kiterang pilih Klinik Syifa kat Gelugor, sederet je dengan Restoran Minah yang famous itu hehe. Alhamdulillah Doktor perempuan , Dr Arbaiie. Ibu-ibu sangat...MasyaAllah sekejap je rupanya proses sunat bayi perempuan ni. Since ini anak dara sudah besar and kuat melenting-lenting, so doktor suruh ibu pegang paha , ayah pegang tangan. Tak sampai 2 minit kot, siap dah disunatkan. Harga pon sangat affordable, RM20 sahaja. Lepas sunat tu d…

Tips Kulit Cantik : Kepentingan Masker Muka untuk elak muka berkedut!!

Salam semua, hari ini Jiha nak share pasal Masker Muka. Dan nak cerita tentang kepentingan Masker Muka ni. Sesiapa nak elak muka berkedut kene baca sampai habis ok.
Kenapa pentingnya pakai Masker ni? Mencuci muka hanya menghilangkan kotoran di permukaan muka, tetapi tidak di bawah lapisan kulit. Masking ni membantu untuk exfoliates sel-sel kulit yang dah mati dan memastikan pori kita sentiasa bersih. So penggunaan toner, hydratind cleanser, cream akan berfungsi dengan lebih baik sebab pori dah bersih. Best kan??
Berapa kerap nak pakai Masker? Ok lepas cuci muka, boleh pakai masker terus, selepas tu baru lah nak pakai toner dan moisturizer ke. Untuk kulit normal, boleh pakai 2-3 kali seminggu Untuk kulit kering, boleh pakai 1-2 kali seminggu Untuk kulit berminyak, boleh pakai 3-5 kali seminggu
INGAT!! Pada yang ada suami tu, hehehe kalau boleh pakai lah time dia takda. Time dia ada make sure muka cun cun segar aje ok hehehe
Jenis-jenis Masker? Macam-macam kat pasaran ada kan, ada jenis pe…