ESP PROMO yang menjadi rebutan ♥

March 02, 2014

Salam semua....

Punyalah happy bila tahu yang Promo Mac ialah ESP..
Ramai customer asek tanya je, bila promo ESP? Hah ni bila dah tahu ESP yang promo, masing-masing dah tak sabar dah nak memborong.


Ada yang beli 3tin terus untuk stok diri sendiri. Ada yang beli 6 FREE 1 terus sebab cinta sangat dengan ESP.

Untung lah kalau Buy 6 Free 1 ni tau, sebab dah la dapat 7 tin untuk harga 6 tin. Lepas tu dapat FREE Membership Shaklee lagi. Lepas tu dah layak dapat Cash Bonus, tengah bulan dapat lah tu. Dan yang paling best, dapat join my marvellous and amazing group, Iron Millionaires. Jiha memang mengalu-alukan kedatangan orang baru. Group kami bukan sahaja aktif dengan bisnes Shaklee, tapi mesra, Jiha dah anggap semua macam family sendiri.

Ok, apa yang best sangat ESP ni sampai orang berebut nak beli ni?

Banyak sangat benefit untuk siapa yang plan untuk mengandung, yang dah mengandung, pantang, menyusu, kecantikan dan macam-macam lagi.

Jom baca lebih lanjut

Info penting mengenai Energizing Soy Protein, ESP SHAKLEE
♥Non-GMO (non-Genetically Modified Organism)
♥9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia
♥5 sumber vitamin & 4 sumber mineral
♥Kandungan Indeks Glisemik (G.I) yang rendah, 39 sesuai untuk penghidap kencing manis


Antara Manfaat Utama ESP
♥Awet Muda dimana asid amino berperanan untuk membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit dan gland
♥Baik untuk hormon dimana kandungan isoflavones dalam kacang soya membantu merendahkan paras kolestrol, mencegah risiko osteoporosis dan sakit jantung
♥Baik untuk prostat, Genistin yang terkandung dalam kacang soya terbukti mengekang pertumbuhan dan perebakan sel kanser. Juga baik untuk untuk uterus, ovari, menopous dan pembesaran prostat
♥Kulit remaja, baik untuk kulit di mana merangsang pembentukan semula kulit dan otot, mengurangkan kedutan, agen anti-penuaan, mengembalikan radian kulit dan kepejalan otot, percepat sembuhan luka dan mengurangkan kesan parut.
♥Pembekal tenaga, membekalkan tenaga dengan cepat dan meningkatkan sistem imun, mencegah migrain, imsomnia dan tekanan
♥Membaiki pigmentasi, membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur
♥Membaiki memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan



Ok jangan berlengah lagi ye...cepat dapatkan nya sebelum kehabisan STOK, nak beli 1, 2, 3 pon boleh...harga super tertawan

JIHA 0123807024

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies