Ostematrix bagi saya DUIT!!

April 02, 2014

Wah ayat tak tahan kan hehehehe... 

Ok ini lah kisah nya bagaimana Ostematrix Shaklee bagi saya duit.

Alkisahnya, March 2013 kan bulan pertama Jiha start aktif bisnes kan. So masa tu PROMO Ostematrix Buy 6 Free 1. Memang masa tu Jiha adalah pengguna tegar Ostematrix (dalam Set Mengandung Shaklee). Galak sangat sharing pasal Ostematrix ni disebabkan sendiri dah merasa kehebatan nya sepanjang mengandung macam kurang sangat kena kejang kaki @ simpul biawak tengah-tengah malam. Dan takda masalah sembelit masa mengandung.

And MasyaAllah memang sales banyak kat Ostematrix and Alhamdulillah my FIRST CASH BONUS. Masa tu dapat dalam 300uv dan my cash bonus dalam RM80. Hehehehe comel kan jumlah my first Cash Bonus hehehe.

Alhamdulillah, customer Jiha yang ambil Ostematrix pun berpuas hati dengan hasilnya. Semua setuju yang masa mengandung tak kene kejang kaki dah. 

Dan bulan ni April 2014, Promo Ostematrix datang kembali. Best sangat rasa. Lagi-lagi la sekarang masih menyusukan Auni Nadra, so memang sangat sangat perlukan calcium yang cukup. Takmo la kulit dah cantik amek Set Flawless Beauty tapi nanti sebab tak cukup calcium, terpaksa pakai gigi palsu, tulang reput kene pakai tongkat pulak ayayai.

Jom borong Ostematrix 6 botol terus...dapat Free 1 botol...best kan...Jom contact Jiha sekarang ye

JIHA 
0123807024


LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies