Atasi migrain dengan Ostematrix

May 26, 2014

Pernah tak korang rasa sakit sangat kepala...even dah tidur pun masih rasa sakit.

Jiha jarang lah kena macam tu, tapi kalau dah kena. Rasa macam nak hentak je kepala kat dinding. Nak tarik-tarik rambut kasi lega.

Pain Killer

Oh dah bertahun dah tak makan pain killer. Last makan masa zaman bujang bila kerap sangat kena frozen shoulder yang menyeksakan tu. Arcoxia teman baik masa tu. Huhu...ok past is past.

Sekarang ni I am pain killer free hehehe. Alhamdulillah

Layan tidur.

Selalu kalau sakit-sakit kepala biasa, lepas tidur dah lega kan. Tapi ni memang lain macam. Sakit di belah kiri kepala. Macam migrain. Tak tahu lah sebab tak pernah tahu sakit migrain tu macammana. Tapi ni memang sakit la. Dua hari sakit kepala. Layan tidur je sampai sebelum tidur lupa dengan rutin vitamin ku.

Telan Ostematrix

Malam tadi, gagah kan juga telan Ostematrix. Alhamdulillah bangun pagi tadi, dah hilang dah sakit kepala yang menyeksakan itu. Rasa blur aje kenapa lah tak ku telan dari hari tu, mesti lega. Tidur pun selesa dan nyenyak. Rasa lega sangat.

Sayang Ostematrix

Ni yang buat bertambah sayang kat Ostematrix, masa pantang dulu tolong hindarkan dari masalah sembelit, masa mengandung tak kene cramp betis @ simpul biawak. Ni bantu hilangkan sakit kepala yang menyeksakan.

Ni yang buat tambah sayang kat Shaklee ni. Hehehe

Cuba lah...siapa yang memang ada masalah migrain, boleh amalkan Ostematrix dan juga B-Complex.

Nak tahu details pasal produk or nak cerita masalah kesihatan korang, hubungi je Jiha ye...InsyaAllah dapat membantu.

Jiha 0123807024

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies