Skip to main content

Gift Ideas for Mother's Day 2014!!!!


Jom kita celebrate hari Ibu setiap hari. <3

May is a very special month for me. Jiha lahir pada 8 May, my mama, my dear mama was born on 5th May and everybody celebrates Mother's Day in May <3

So sempena bulan menyambut Mother's Day ni, Jiha ada some Gift Ideas for Mother's Day.

Oh ya, to husbands out there, you might want to give to your wife. A mother to your children. (yippee)

Kalau sayang kan orang tersayang, mesti lah kita nak mereka sentiasa sihat kan. Nah ini produk Shaklee yang bukan sahaja membantu memelihara tahap kesihatan,tapi produk Shaklee juga memberikan hasil yang positif seperti dapat kulit yang cantik, kurus dengan sihat, susu ibu banyak dan pelbagai lagi.


The Best Gift ever : Set Flawless Beauty

set flawless beauty


Set ini memang sangat sesuai untuk diberi kepada Ibu mahupun isteri anda. Consist of Vivix, Collagen Powder and Sustained Release Vita C, ianya ada lah Set Kulit Cantik yang paling awesome sekali dalam rangkaian produk Shaklee. Vivix yang dikenali sebagai tonik anti-penuaan ini juga memelihara kesihatan secara total. Shaklee Collagen Powder pula selain menganjalkan kulit wajah, ianya juga membantu melegakan masalah kesihatan sendi. Sangat ideal kan untuk ibu anda?
Sustained Release Vita C pula membantu kesihatan kardiovaskular dan tentunya antara Set Kulit Shaklee yang HOT SELLING.

Bonus : Bonus daripada membeli Set Flawless Beauty ini, anda akan mendapat FREE MEMBERSHIP dan ianya valid seumur hidup. Wah bestkan lepas ni boleh continue amalkan secara konsisten dan dapat menikmati HARGA AHLI. Oh bukan itu sahaja, dengan pembelian Set Flawless Beauty ini juga melayakkan anda menikmati CASH BONUS sebanyak RM34.60


Antara hadiah lain yang anda boleh beri kepada ibu atau isteri tersayang.

Set Menyusu Basic untuk anda yang menyokong penyusuan susu ibu secara Ekslusif. InsyaAllah set ini dapat memberikan kesihatan yang baik kepada ibu menyusu.

Set Kulit Basic juga dikenali sebagai Set Kesuburan Basic, bagi ibu-ibu yang merancang for next baby

Ini juga Set Kulit Cantik yang HOT SELLING. Mesra poket sebab set ini tahan 2-6 bulan.

Set Pantang masa kini, luka cepat baik, badan bertenaga.

Ok, ini lah antara gift ideas yang korang boleh beri kat ibu atau isteri, atau isteri2 nak reward diri sendiri pun boleh.

Jom jaga kesihatan diri serta orang yang anda sayangi dengan Shaklee dan tentu lah dapatkan nya dari Jiha ye :)

Hubungi Jiha sekarang ok

JIHA 60123807024
Ataupun boleh refer link ni untuk ketahui pelbagai medium untuk menghubungi saya---> http://bit.ly/1mMTPI8

Comments

Popular posts from this blog

Resipi Sambal Kicap Style Orang Johor Jawe

Salam semua... Hehehe Jiha nak share resipi Sambal Kicap Style Orang Johor. Ada beberapa version mengikut kegemaran Jiha dan juga suami. Jadi boleh la nak try version yang mana-mana pun ye.
Version 1 : Kegemaran Sang Isteri (Jiha la hehehe)Bahan-Bahan Cili Api/Padi segenggam (ikut suka nak pedas banyak mana) Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Version 1 ni Jiha suka sebab pedas betul, makan dengan sup atau soto memang terangkat hehehe.
Version 2 : Selera Suami ku (Yus)Bahan-Bahan Cili Api/Padi 4-5 biji Cili Hijau 5-6 biji Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi, cili hijau dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Beza Version 2 ni ialah cili hijau tu je sebab dia nak…

Sunat bayi perempuan umur berapa yang sesuai??

Alhamdulillah, semalam selamat sunatkan Auni Nadra. Lagi 9 hari nak genap umur dia 10 bulan. Maafkan ibu dik, ibu lupa je. Dulu masa bersalin kan abang Aqeef Danial takda list kan benda ni so untuk awak pon ibu lupa.
Masa yang sesuai untuk sunat bayi perempuan
Seeloknya awal-awal bersalin tu sunatkan je terus kan. Tapi kes macam Jiha ni, kes terlupa BIG TIME, huhuhu. Tapi ada juga yang tak sampai hati katanya. Saya sampai hati sebab si Abang Aqeef Danial pon dah bersunat masa 5 bulan hehehe.
Sunat baby umur 10 bulan di Klinik Syifa
Agak cuak lah semalam. Kiterang pilih Klinik Syifa kat Gelugor, sederet je dengan Restoran Minah yang famous itu hehe. Alhamdulillah Doktor perempuan , Dr Arbaiie. Ibu-ibu sangat...MasyaAllah sekejap je rupanya proses sunat bayi perempuan ni. Since ini anak dara sudah besar and kuat melenting-lenting, so doktor suruh ibu pegang paha , ayah pegang tangan. Tak sampai 2 minit kot, siap dah disunatkan. Harga pon sangat affordable, RM20 sahaja. Lepas sunat tu d…

Tips Kulit Cantik : Kepentingan Masker Muka untuk elak muka berkedut!!

Salam semua, hari ini Jiha nak share pasal Masker Muka. Dan nak cerita tentang kepentingan Masker Muka ni. Sesiapa nak elak muka berkedut kene baca sampai habis ok.
Kenapa pentingnya pakai Masker ni? Mencuci muka hanya menghilangkan kotoran di permukaan muka, tetapi tidak di bawah lapisan kulit. Masking ni membantu untuk exfoliates sel-sel kulit yang dah mati dan memastikan pori kita sentiasa bersih. So penggunaan toner, hydratind cleanser, cream akan berfungsi dengan lebih baik sebab pori dah bersih. Best kan??
Berapa kerap nak pakai Masker? Ok lepas cuci muka, boleh pakai masker terus, selepas tu baru lah nak pakai toner dan moisturizer ke. Untuk kulit normal, boleh pakai 2-3 kali seminggu Untuk kulit kering, boleh pakai 1-2 kali seminggu Untuk kulit berminyak, boleh pakai 3-5 kali seminggu
INGAT!! Pada yang ada suami tu, hehehe kalau boleh pakai lah time dia takda. Time dia ada make sure muka cun cun segar aje ok hehehe
Jenis-jenis Masker? Macam-macam kat pasaran ada kan, ada jenis pe…