ITALY AKU DATANG!!!!!

August 13, 2014

Ececeh berkobar nye!!

Mana taknya, teruja tengok Upline Shaklee dan rakan SID lain yang akan berangkat ke Los Angeles hari ini. Hasil usaha gigih mereka cycle lepas, Nah ni Shaklee belanja percutian 6 bintang. Elaun pun dapat tau. Excited!!!

Cycle lepas ialah cycle pertama Jiha join Shaklee, bergiat aktif dengan bisnes Shaklee ni. Alhamdulillah dah merasa CASH BONUS, CAR BONUS & LOCAL TRIP.

So cycle ni, mesti lah nak berusaha untuk International trip pulak kan. Trip untuk 2015 ialah ITALY. Wawawah teruja sangat ni.

Teruja teruja jugak...USAHA pun kena sama tinggi dengan keterujaan itu.

Best sangat dan syukur dapat join bisnes Shaklee ni. Sebab dengan hanya bekerja di rumah, tapi terlalu banyak benefit dan recognition nya bila berjaya dengan Shaklee ni.

Best kan benefit jadi ahli Shaklee ni. Produk bagus untuk kesihatan. Dan peluang bisnes pun besar. Banyak dah mengubah tahap kehidupan orang.

I definitely want to be a part of SHAKLEE EFFECT!!

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies