NATURAL BEAUTY : CANTIK TANPA MAKE UP

August 20, 2014

Hehehee saja je suka-suka main application ni...google yourself

Hmm tapi memang lebih kurang tepat juga lah apa yang dia tulis tu hehehe...lagi-lagi bab Natural Beauty tu.

Jiha memang lama sangat lah tak pakai make up. Tapi hari tu masa kenduri kahwin adik, teringin lah sikit tapi tu pun bedak, kakngah pakaikan sikit eye shadow, blusher. Tapi memang tipis aje.

Honestly, sendiri tak suka sangat rupa bila dimake up. Dengan rasa panas rimas nya bila ada benda kat muka. Bedak pun sama. Sebab kadang rasa membazir pun ya sebab Jiha jenis peluh muka. Sekejap je dah hilang bedak kat muka tu hehehe. So pakai kejap bedak dah hilang dah. Membazir kan hehehehe.
Tapi kulit kena jaga lah. Tu sebab Jiha ambil Set Flawless Beauty tu. Bukan sahaja untuk kulit cantik tapi Set ni bagus untuk kesihatan.

Dalam Set Flawless Beauty ni ada Vivix, Collagen dan Sustained Release Vita C. Vivix untuk kesihatan menyeluruh di mana ia perbaiki cell DNA. Collagen bagus juga untuk elak sakit2 sendi. Vitamin C pun memang Jiha suka makan untuk elakkan batuk selsema.

Suka sangat la set ni sebab boleh bagi badan sihat, kulit cantik walaupun tanpa makeup.
Tak perlu beli banyak-banyak produk dah. Lengkap dah set ni. Lovin' it.
Hehehe

Jiha 0123807024

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies