SELSEMA & BATUK ANAK CEPAT REDA DENGAN OMEGA GUARD & CHEWABLE VITA C

August 08, 2014

Assalammualaikum,

Gelabah sangat bila Auni kene selsema. Sebab nya sangat jarang kena, so bila kena, ibu macam lost sikit. Tapi syukur la, ada ilmu sikit melalui pengalaman anak pertama kan.

Jiha nak share pengalaman Selsema & Batuk yang memang boleh reda dengan pengambilan Omega Guard dan chewable Vita C kat korang. Berkesan kat anak-anak Jiha, mana tau berkesan juga pada anak-anak korang kan.

Seminggu sebelum raya, Auni demam dan selsema sikit. Alahai kesian dia. Actually punca nya ialah ada ulcer besar dalam mulut dan gigi geraham nak keluar. Sian anak Ibu.

Kebetulan Omega Guard sudah habis dirembat oleh customer sempena persiapan raya. Sampaikan diri sendiri punya takda dah hehehe. Kebiasaannya, kalau bagi Omega Guard, sehari dua akan surut lah selsema anak2.

Makanya...inilah yang paling lama selsema dia kena. Tapi masih terkawal lagi sebab masih makan Chewable Vita C kan. Masih jernih lagi hingus selsema nya. Tak sampai tahap infection kuning hijau tu.
Kembali ke Penang, berjaya dapatkan Omega Guard. Lepas sehari makan  Omega Guard, kering terus selsema Auni. Takde dah meleleh. Takde dah bersin keluar hingus sampai nak masuk mulut.

Alhamdulillah. Sebiji Omega Guard dan 2 minggu konsisten amek Chewable Vita C untuk mengawal selsema dia.

Tips : Sebelum ni Auni leh je gigit2 Chewable Vita C tu ..tapi lately asek main2 aje pastu campak2...so apa Jiha buat...Jiha lumatkan Chewable Vita C tu menjadi serbuk dan suap kat dia. Alhamdulillah, habis sebiji dia makan.

Jom lah kita ikhtiar dengan Omega Guard dan Chewable Vita C untuk kesihatan anak-anak kita.
Dapatkan segera.

Jiha 0123807024
Your Favourite Shaklee independent Distributor.

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies