SET KESUBURAN SHAKLEE SEBAGAI IKHTIAR HAMIL

August 07, 2014

Assalammualaikum,

Rasanya impian setiap pasangan yang baru berkahwin adalah untuk menimang cahaya mata kan. Tapi semuanya bergantung pada rezeki. Ada yang Allah bagi rezeki anak cepat dan ada yang makan masa untuk dapatkan cahaya mata. 

Rezeki Allah S.W.T

Selain dari minta padaNya, kita pun boleh ikhtiar untuk cuba hamil. Ramai yang telah mencuba Set Kesuburan Shaklee sebagai ikhtiar hamil. Alhamdulillah ada yang belum habis 1 SET, dah ada yang dikurniakan cahaya mata. Ada yang hanya dengan Set Kesuburan ASAS pun berjaya hamil. Berbalik juga pada rezeki, ada yang perlukan Set Kesuburan INTENSIF dan mungkin memakan masa yang lama untuk menimang cahaya mata. 

set hamil shaklee


Promo Ogos 2014

Berita gembira untuk yang nak ikhtiar hamil, bulan ni Shaklee Promo ialah GLA Complex. GLA Complex ni suppelement yang penting untuk kesuburan. Ramai yang dah berjaya hamil. Yang mana ada masalah senggugut teruk dan aturan haid tidak normal pun kini berpuas hati lepas gunakan GLA Complex. Alhamdulillah membantu masalah senggugut dan aturan haid tidak normal tu.

Aturan Makan untuk HAMIL

InsyaAllah, setiap customers yang membeli Set Kesuburan dari Jiha akan mendapat exclusive dan intensif consultation dari Jiha. Tips kehamilan dan something interesting awaits you. 

Jom Tanya JIHA lebih lanjut tentang Set Kesuburan Shaklee...untuk suami dan isteri ;) 

Contact Me
call/sms/whatsapp
JIHA 0123807024

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies