Cabaran 30 hari blogging day 9 : SELFIE TIBA-TIBA POPULAR SANGAT?

September 24, 2014

Assalammualaikum,


Ok tajuk Cabaran Blogging Day 9 ialah 'Selfie'.

Sebenarnya term 'Selfie' ni popular just baru-baru ni kan. Padahal amek gambar 'selfie' tu bukan lah sesuatu yang baru pun. Dari dulu lagi dah buat dah, cuma tak tahu la selfie wefie ni nama dia.

Masa zaman student dulu dah ada handphone yang ada front camera, so selalu je lah amek gambo 'selfie' ni. Hehehe I wonder, siapa lah orang yang create this term kan. Sampai boleh famous betul.

Bukan term 'Selfie' je, term 'OOTD' lah siapa la yang cipta....ahahaha Jiha cipta SOTD, stand for Shawl Of The Day.....ada juga nampak rakan Igers yang follow hashtag tu hehehhee.


Ok lah back to the Selfie Thingy, layan lah beberapa keping gambo ku ber'Selfie' ber'wefie' hehehehe

Selfie sikit ecececeh

wefie with Auni Nadra...dia mmg over hahaha

wefie with my precious

wefie with love

mama saya pun pandai wefie selfie hehehehe

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies