Skip to main content

JADI AHLI SHAKLEE SECARA PERCUMA

Assalammualaikum,

PERCUMA????

Hah jangan tak percaya ye, yang boleh jadi ahli Shaklee secara percuma tau. Dah boleh JIMAT RM65 untuk mendaftar sebagai ahli. Best tak? 

Ini untung kan. Dan lebih menguntungkan sebab boleh DAPAT DUIT lagi tau. Hah habissss UNTUNG sangat dah ni. Macam mana tu?

Nak jadi ahli Percuma

Selain mendaftar sebanyak RM65 (tidak termasuk kos postage member kit), Shaklee menawarkan satu lagi option untuk menjadi ahlinya, iaitu ;


pengedar shaklee penang

  • Pembelian produk Shaklee sebanyak 200UV (Anggaran RM650) akan melayakkan anda mendapat keahlian PERCUMA. (dengan MEMBERKIT)
  • Secara automatiknya, ini sudah melayakkan anda untuk mendapat CASH BONUS sebanyak ~RM32.50 (ini minimum ya, kalau beli banyak lagi lah banyak Cash Bonus nya)


Ini bukan PERCUMA???

Soalan : Kata tadi Percuma, ni dah kenapa kena spend RM650 pulak?

Jawapan : Kena tanya diri sendiri dulu, kenapa nak join ahli? Nak guna produk sebagai pengguna sahaja ataupun mahu bisnes?

a) Sekiranya sebagai pengguna sahaja 

Anda kena tanya pengedar Shaklee betul-betul. 
Apa set yang sepatutnya diambil (ye betul bersesuaian dengan keperluan dan budget anda). Kadangkala set yang anda mahu beli tu lagi sikit sahaja nak cukupkan 200uv tu. 

Pengedar Shaklee semestinya mahukan customer mendapat PENJIMATAN HEBAT. Dengan menjadi ahli untuk menikmati harga ahli dan juga sekiranya boleh dapatkan ahli PERCUMA melalui pembelian customer sendiri. Kan untung? 

Mungkin anda boleh bertanya kepada ibu, adik beradik yang lain untuk kongsi beli supaya dapat mencukupkan pembelian 200uv tu (~RM650)

b) Sekiranya anda ingin bisnes

Ok saya tidak suruh anda mengeluarkan modal sebanyak RM650 ini ya untuk memulakan bisnes. (Terserah kepada anda). 

Tapi sekiranya anda betul bersungguh ingin buat bisnes Shaklee ini, apakata cuba CABAR DIRI BUAT SALES bagi mengumpulkan order sebanyak 200uv ini. Anda yang akan untung sebab anda cabar diri buat sales dan dapat pula menjadi ahli percuma.  

Sekiranya anda berjaya dapatkan 200uv, saya rasa anda memang berpotensi untuk pergi lebih jauh dengan bisnes Shaklee.

Apa pun PILIHAN di tangan anda

Ye betul...apa pun, pilihan tetap di tangan anda ye. Nak join secara PERCUMA, ikut lah option seperti di atas.

Kalau tak, daftar lah sebagai ahli sebanyak RM65 (postage RM10 untuk semenanjung dan RM20 untuk Sabah/Sarawak)

Mana-mana pun boleh. Itu lah namanya PILIHAN. Hehehehe.


*******************************************************************************

Dapatkan Penjimatan HEBAT 15-20% dengan menjadi ahli Shaklee.

Isi borang DI SINI dan Jiha akan hubungi anda untuk Consultation.


NAJIHAH RAZALI

0123807024

sitinajihah83@gmail.com


Comments

Popular posts from this blog

Resipi Sambal Kicap Style Orang Johor Jawe

Salam semua... Hehehe Jiha nak share resipi Sambal Kicap Style Orang Johor. Ada beberapa version mengikut kegemaran Jiha dan juga suami. Jadi boleh la nak try version yang mana-mana pun ye.
Version 1 : Kegemaran Sang Isteri (Jiha la hehehe)Bahan-Bahan Cili Api/Padi segenggam (ikut suka nak pedas banyak mana) Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Version 1 ni Jiha suka sebab pedas betul, makan dengan sup atau soto memang terangkat hehehe.
Version 2 : Selera Suami ku (Yus)Bahan-Bahan Cili Api/Padi 4-5 biji Cili Hijau 5-6 biji Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi, cili hijau dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Beza Version 2 ni ialah cili hijau tu je sebab dia nak…

Sunat bayi perempuan umur berapa yang sesuai??

Alhamdulillah, semalam selamat sunatkan Auni Nadra. Lagi 9 hari nak genap umur dia 10 bulan. Maafkan ibu dik, ibu lupa je. Dulu masa bersalin kan abang Aqeef Danial takda list kan benda ni so untuk awak pon ibu lupa.
Masa yang sesuai untuk sunat bayi perempuan
Seeloknya awal-awal bersalin tu sunatkan je terus kan. Tapi kes macam Jiha ni, kes terlupa BIG TIME, huhuhu. Tapi ada juga yang tak sampai hati katanya. Saya sampai hati sebab si Abang Aqeef Danial pon dah bersunat masa 5 bulan hehehe.
Sunat baby umur 10 bulan di Klinik Syifa
Agak cuak lah semalam. Kiterang pilih Klinik Syifa kat Gelugor, sederet je dengan Restoran Minah yang famous itu hehe. Alhamdulillah Doktor perempuan , Dr Arbaiie. Ibu-ibu sangat...MasyaAllah sekejap je rupanya proses sunat bayi perempuan ni. Since ini anak dara sudah besar and kuat melenting-lenting, so doktor suruh ibu pegang paha , ayah pegang tangan. Tak sampai 2 minit kot, siap dah disunatkan. Harga pon sangat affordable, RM20 sahaja. Lepas sunat tu d…

Tips Kulit Cantik : Kepentingan Masker Muka untuk elak muka berkedut!!

Salam semua, hari ini Jiha nak share pasal Masker Muka. Dan nak cerita tentang kepentingan Masker Muka ni. Sesiapa nak elak muka berkedut kene baca sampai habis ok.
Kenapa pentingnya pakai Masker ni? Mencuci muka hanya menghilangkan kotoran di permukaan muka, tetapi tidak di bawah lapisan kulit. Masking ni membantu untuk exfoliates sel-sel kulit yang dah mati dan memastikan pori kita sentiasa bersih. So penggunaan toner, hydratind cleanser, cream akan berfungsi dengan lebih baik sebab pori dah bersih. Best kan??
Berapa kerap nak pakai Masker? Ok lepas cuci muka, boleh pakai masker terus, selepas tu baru lah nak pakai toner dan moisturizer ke. Untuk kulit normal, boleh pakai 2-3 kali seminggu Untuk kulit kering, boleh pakai 1-2 kali seminggu Untuk kulit berminyak, boleh pakai 3-5 kali seminggu
INGAT!! Pada yang ada suami tu, hehehe kalau boleh pakai lah time dia takda. Time dia ada make sure muka cun cun segar aje ok hehehe
Jenis-jenis Masker? Macam-macam kat pasaran ada kan, ada jenis pe…