JADI AHLI SHAKLEE SECARA PERCUMA

September 12, 2014

Assalammualaikum,

PERCUMA????

Hah jangan tak percaya ye, yang boleh jadi ahli Shaklee secara percuma tau. Dah boleh JIMAT RM65 untuk mendaftar sebagai ahli. Best tak? 

Ini untung kan. Dan lebih menguntungkan sebab boleh DAPAT DUIT lagi tau. Hah habissss UNTUNG sangat dah ni. Macam mana tu?

Nak jadi ahli Percuma

Selain mendaftar sebanyak RM65 (tidak termasuk kos postage member kit), Shaklee menawarkan satu lagi option untuk menjadi ahlinya, iaitu ;


pengedar shaklee penang

  • Pembelian produk Shaklee sebanyak 200UV (Anggaran RM650) akan melayakkan anda mendapat keahlian PERCUMA. (dengan MEMBERKIT)
  • Secara automatiknya, ini sudah melayakkan anda untuk mendapat CASH BONUS sebanyak ~RM32.50 (ini minimum ya, kalau beli banyak lagi lah banyak Cash Bonus nya)


Ini bukan PERCUMA???

Soalan : Kata tadi Percuma, ni dah kenapa kena spend RM650 pulak?

Jawapan : Kena tanya diri sendiri dulu, kenapa nak join ahli? Nak guna produk sebagai pengguna sahaja ataupun mahu bisnes?

a) Sekiranya sebagai pengguna sahaja 

Anda kena tanya pengedar Shaklee betul-betul. 
Apa set yang sepatutnya diambil (ye betul bersesuaian dengan keperluan dan budget anda). Kadangkala set yang anda mahu beli tu lagi sikit sahaja nak cukupkan 200uv tu. 

Pengedar Shaklee semestinya mahukan customer mendapat PENJIMATAN HEBAT. Dengan menjadi ahli untuk menikmati harga ahli dan juga sekiranya boleh dapatkan ahli PERCUMA melalui pembelian customer sendiri. Kan untung? 

Mungkin anda boleh bertanya kepada ibu, adik beradik yang lain untuk kongsi beli supaya dapat mencukupkan pembelian 200uv tu (~RM650)

b) Sekiranya anda ingin bisnes

Ok saya tidak suruh anda mengeluarkan modal sebanyak RM650 ini ya untuk memulakan bisnes. (Terserah kepada anda). 

Tapi sekiranya anda betul bersungguh ingin buat bisnes Shaklee ini, apakata cuba CABAR DIRI BUAT SALES bagi mengumpulkan order sebanyak 200uv ini. Anda yang akan untung sebab anda cabar diri buat sales dan dapat pula menjadi ahli percuma.  

Sekiranya anda berjaya dapatkan 200uv, saya rasa anda memang berpotensi untuk pergi lebih jauh dengan bisnes Shaklee.

Apa pun PILIHAN di tangan anda

Ye betul...apa pun, pilihan tetap di tangan anda ye. Nak join secara PERCUMA, ikut lah option seperti di atas.

Kalau tak, daftar lah sebagai ahli sebanyak RM65 (postage RM10 untuk semenanjung dan RM20 untuk Sabah/Sarawak)

Mana-mana pun boleh. Itu lah namanya PILIHAN. Hehehehe.


*******************************************************************************

Dapatkan Penjimatan HEBAT 15-20% dengan menjadi ahli Shaklee.

Isi borang DI SINI dan Jiha akan hubungi anda untuk Consultation.


NAJIHAH RAZALI

0123807024

sitinajihah83@gmail.com


LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies