SEPTEMBER DAN OKTOBER BULAN MUSAFIR

September 03, 2014

Assalammualaikum,

Dah masuk bulan September, ini bermakna bulan ini akan mula bermusafir. KL, PD, Bentong, Johor, Melaka dan lain-lain tempat lagi. Mesti pening rakan FB bila tengok Jiha sekejap di sana sekejap di sini hehehe. 

Sedangkan yang sebelum ni Pen-KL pun mereka rasa letih tengok Jiha asek travel je. Even Master Lyna dan Zainul pun ingatkan Jiha duduk KL sebab selalu nampak di KL aje hehehe.

Sebelum ini kerap ke KL demi menuntut ilmu juga, jumpa mama Shaklee, pergi events. Tapi kali ini berbeza sikit. Kali ini focus untuk bantu anak-anak IRON MILLIONAIRES yang mahu berjaya. Tunggu mama datang ok hehehe.

pengedar shaklee penang
Master 2 B 'NAJIHAH & HAIRUS' serta Master Cilik Aqeef Danial & Auni Nadra....heheh Doakan ye

Suami yang Supportive

Alhamdulillah, syukur sangat Jiha ada suami yang supportive. Banyak sangat contribution dia sampai Jiha dah berada di rank sekarang ini. Sekarang kami sama-sama mahu mengejar rank Master Coordinator dan bawa anak cucu naik sekali. 

Suami ku lah yang banyak mengajar cara nak communicate dengan anak-anak dengan berhemah. Memang terlalu banyak idea yang dia bagi. 

Dia pun setuju untuk program kali ini, dan kali ini 100% involvement. Suka.

Tapi pada suami yang tidak berapa supportive dalam bisnes Shaklee ni, jangan jadi kan itu alasan. Dah ramai Jiha nampak rakan SID yang berjaya walaupun suami tidak supportive. Cukup sekadar mendapat restu suami untuk bisnes ini. The rest semua buat seorang. Naik rank demi rank untuk buktikan kat suami yang dia boleh berjaya. Dan Alhamdulillah, ramai para suami yang mula yakin dan mula supportive 

Plan for the tour

Banyak idea dalam kepala. Nak bantu anak cucu Shaklee ni. InsyaAllah tour akan bermula 6 September ini. Perlukan tenaga yang cukup. Dan semoga Aqeef Danial dan Auni Nadra pun sporting ye. Heheh nanti lepas tour selesai, nak reward mereka ke Legoland & Hello Kitty park lah. Mereka ni lah penguat semangat Jiha untuk terus berjaya dan berjaya. InsyaAllah.

You can still reach me

Walaupun bermusafir, kedai Shaklee Jiha masih dibuka 24/7 tau. Jiha akan consult secepat yang mungkin untuk my dear customers. Dan untuk mereka yang mahu kan PENJIMATAN HEBAT, 


NAJIHAH RAZALI
0123807024
sitinajihah83@gmail.com


LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies