Cabaran 30 hari blogging day 17 : TRAVEL!!

October 02, 2014

Assalammualaikum,


Cabaran Blog hari ini ialah pasal 'Travel'

Suka travel tapi masih banyak lagi tempat belum dituju. Faktor kewangan hheehehe dan ye, suami I tak berapa excited pun sangat bab travel. Hehehehe

Untuk tahun ni Travel liburan tak banyak sangat. More on business trip je la. Last April ke Jogja-Jakarta. Tapi ada lah liburan juga. Liburan cum besarkan networking ke Indonesia juga. Dan paling bermakna sebabnya expenses A to Z adalah hasil duit CASH BONUS Shaklee. Kecuali makan2 tu, mami Hadha & Dedi MKB la belanja hehehe

Sepatutnya ada Vacation with Girlfriends juga. And this time, Melaka trip. Tapi sorry la sangat, sebab terpaksa cancel. Sebab clash dengan time table tour Gegemasu. Huhu so sorry. Next year ok girlfriends, Jiha jadi PM for next year trip pulak hehehe.

I need to work extra extra hard, sebab nak realisasikan salah satu Impian dalam my Vission Board iaitu 'Travel Around the World'


LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies