Cabaran 30 hari blogging day 26 : KIDS!!

October 11, 2014

Assalammualaikum,

Cabaran Blog hari ini ialah 'Kids'

I have 2 kids!!! (At the moment hehehe) (2014)

Alhamdulillah.

Aqeef Danial , anak sulung Jiha. Sekarang dah 4 tahun dah. Tahun depan nak masuk kindy dah.
Aqeef maksudnya Fokus, Jiha pilih nama ni sebab mengharapkan dia untuk lebih Fokus. (unlike his ibu) Danial pulak nama sempena nama Nabi Danial.

Auni Nadra, my little princess, nak masuk 19 bulan dah dia. 24 jam sehari melekap je la dengan Ibu kan. Jadi WAHM sejak bersalin kan Auni Nadra la.
Auni maksudnya lemah lembut tapi anak I ni lincah sikit. Mintak-mintak la dah besar nanti jadi lemah lembut. Nadra pulak maksudnya 'pembaca hadith' . Jika digabungkan 'Pembaca Hadith yang lemah lembut' . Amin

I love my kids....sayang sangat walaupun Ibu sering bertukar hijau (read : Hulk). Tapi ketahuilah Ibu memang sayangkan Aqeef Danial dan Auni Nadra sangat-sangat.

Anak-anak ini lah PUSH FACTOR ibu, sebagai penguat semangat untuk ibu terus bangun bangun bangun untuk terus berjaya.

my sweerhearts


LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies