WEEKEND DI RUMAH SAJE DAN BEBEL NAJIHAH RAZALI EHEHEHE

October 26, 2014

Assalammualaikum semua...


Apa aktiviti weekend korang? Jiha kat rumah je. Heheheh diri sendiri macam tak percaya weekend ni hanya di rumah saje. Biasanya memang tak lekat lah kan.

Kat rumah pun tapi tak masak langsung weekend ni hahaha. Beli je, hubby yang beli dan makan di rumah sahaja. Banyak kerja katanya lagi seminggu menjelang closing Oktober ni. Hehehehe.

Turun KL lagi??

Tapi tak lama, sebab minggu depan nak turun KL lagi hehehehe. Turun KL sebab leaders bawah Jiha nak buat kelas, so turun untuk beri sokongan sekali. Kelasnya pada 2hb, di Bangi sahaja.

1hb tu plan nya nak melawat cousin di Ampang, baru lepas bersalin semalam. Baby Boy. Alhamdulillah.

So since minggu depan Jiha di KL, jom la jumpa2. Dan mana tahu kalau korang nak tahu pasal peluang bisnes Shaklee ni, boleh lah Jiha cerita kan pasal bisnes plan dan pengalaman Jiha sendiri. Hikhik kalau korang daftar member, 2hb tu boleh la join kelas my leaders. FOC sahaja. Location di Bangi.


Saya membebel hehehehe

Tak Penat ke JIHA?

Tipu lah kalau tak penat kan. Tapi ni jalan yang Jiha pilih. Suka bila dapat beri semangat kat anak-anak. Jauh pun kalau takde aral, InsyaAllah Jiha datang.

Dan manisnya kalau anak cucu tu dapat capai apa yang mereka target. Tu paling bermakna.

Nak tahu tak some fakta?

Hanya 1% penduduk Malaysia yang menggunakan produk Shaklee. Maknanya, kita ada peluang yang besar. Ada lagi 99% yang belum menggunakan Shaklee.

Selain dari itu, kita juga boleh tembusi pasaran Indonesia. Jakarta sahaja penduduknya sama banyak macam penduduk Malaysia. Besarkan?

Tuntutan Kehidupan 

Kos sara hidup semakin meningkat kan. Dan kini BLR pulak dah meningkat. Ada yang loan rumah dari bayar RM1100 sebulan, kini dah kena bayar RM1700. Ada yang dari RM1000, kini dah RM2000. Cukupkah gaji bulanan kita untuk bayar semua kenaikan ni. Oh mungkin ada yang belum lagi. Rasanya pihak bank buat secara berperingkat. Tunggu sahaja lah surat dari pihak bank ye.

Merungut sahaja takkan mengubah apa-apa kan. Marahkan kerajaan sekalipun, kita tetap kena bayar juga. Jadi ubah lah diri sendiri dulu, berusaha lebih keras




Ok lah....cukup lah bebelan di pagi AHAD yang damai ni...Alhamdulillah.

Kalau korang rasa nak tambah pendapatan, Shaklee is the best sebab PRODUK nya yang berkualiti dan berkesan, BISNES PLAN nya yang adil dan patuh syariah. 

Ok sekiranya berminat, hubungi je 

NAJIHAH RAZALI

via SMS/whatsapp
0123807024

email
sitinajihah83@gmail.com


LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies