BISNES DARI RUMAH TANPA MODAL RM20k ELAK HUTANG KELILING PINGGANG

December 06, 2014

Assalammualaikum,

Harga yuran Taska NAIK?? Kalau seorang anak tahan la lagi, kalau 3-4 orang anak? Mesti ada ibu-ibu yang terfikir untuk berhenti kerja dan buat bisnes dari rumah saja kan.
Tapi bisnes apa dari rumah yang tidak memerlukan modal yang banyak? Tidak perlu buat loan bank yang puluhan ribu tu?

Bisnes dengan loan RM20k??

Pernah didatangi oleh beberapa orang untuk join bisnes tapi kena ada modal RM20k. Wah banyaknya modal. Memang orang kata kalau nak berniaga kena berani keluarkan modal.

Tapi tak sanggup rasanya nak tambah komitmen yang ada. Lebih-lebih lagi kalau terpaksa buat pinjaman bank. Tak sanggup rasanya. Dengan hutang PTPTN lagi belum habis bayar, pinjaman peribadi lagi.

Memang perlu fikir masak-masak kan?

Bisnes MODAL RENDAH, PULANGAN HEBAT.

Betul ke ada bisnes macam ni. Ini bukan scam. Tak perlu beli pakej pakej yang banyak untuk dapatkan balik duit bonus.

Hanya perlu bayar minima RM65 kos keahlian Shaklee dan RM10 duit postage (Untuk Sabah Serawak kos postage RM20), dan selebihnya cuma aplikasi TEKNIK U.D.T.

Keberkesanan TEKNIK U.D.T

Ramai dah aplikasi kan TEKNIK U.D.T ni dan hasilnya sangat menakjubkan.

Ada yang dari Engineer Petronas kini sudah berhenti dan menjadi usahawan Shaklee sepenuh masa dengan pendapatan 6angka sebulan hanya aplikasi kan TEKNIK U.D.T ni.

Ada yang dahulu nya lepasan SPM dan bekerja sebagai kerani kini sudah berjaya dapat RM20k sebulan selepas aplikasi kan TEKNIK U.D.T ni.

Saya sendiri sudah JIMAT RM700 dari membayar yuran taska sebab kini sudah jadi 'Work at home Mom' Shaklee selepas aplikasikan TEKNIK U.D.T ni.

Ini masanya untuk Ibu-ibu bertindak

Menjaga anak-anak di rumah dan mempunyai bisnes dan pendapatan yang stabil. Lebih best kan?
Dan sudah tentu dengan harga yang semakin meningkat ni, bisnes dengan modal paling rendah menjadi pilihan kan?

Jadi, jangan berlengah lagi, sertai Shaklee hari ini dan saya akan ajarkan TEKNIK U.D.T ekslusif untuk anda.

Hubungi saya untuk dapatkan keterangan lanjut.

Sms/whatsapp
0123807024
Najihah Razali
-Work at Home Mom-




LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies