Skip to main content

BISNES DARI RUMAH TANPA MODAL RM20k ELAK HUTANG KELILING PINGGANG

Assalammualaikum,

Harga yuran Taska NAIK?? Kalau seorang anak tahan la lagi, kalau 3-4 orang anak? Mesti ada ibu-ibu yang terfikir untuk berhenti kerja dan buat bisnes dari rumah saja kan.
Tapi bisnes apa dari rumah yang tidak memerlukan modal yang banyak? Tidak perlu buat loan bank yang puluhan ribu tu?

Bisnes dengan loan RM20k??

Pernah didatangi oleh beberapa orang untuk join bisnes tapi kena ada modal RM20k. Wah banyaknya modal. Memang orang kata kalau nak berniaga kena berani keluarkan modal.

Tapi tak sanggup rasanya nak tambah komitmen yang ada. Lebih-lebih lagi kalau terpaksa buat pinjaman bank. Tak sanggup rasanya. Dengan hutang PTPTN lagi belum habis bayar, pinjaman peribadi lagi.

Memang perlu fikir masak-masak kan?

Bisnes MODAL RENDAH, PULANGAN HEBAT.

Betul ke ada bisnes macam ni. Ini bukan scam. Tak perlu beli pakej pakej yang banyak untuk dapatkan balik duit bonus.

Hanya perlu bayar minima RM65 kos keahlian Shaklee dan RM10 duit postage (Untuk Sabah Serawak kos postage RM20), dan selebihnya cuma aplikasi TEKNIK U.D.T.

Keberkesanan TEKNIK U.D.T

Ramai dah aplikasi kan TEKNIK U.D.T ni dan hasilnya sangat menakjubkan.

Ada yang dari Engineer Petronas kini sudah berhenti dan menjadi usahawan Shaklee sepenuh masa dengan pendapatan 6angka sebulan hanya aplikasi kan TEKNIK U.D.T ni.

Ada yang dahulu nya lepasan SPM dan bekerja sebagai kerani kini sudah berjaya dapat RM20k sebulan selepas aplikasi kan TEKNIK U.D.T ni.

Saya sendiri sudah JIMAT RM700 dari membayar yuran taska sebab kini sudah jadi 'Work at home Mom' Shaklee selepas aplikasikan TEKNIK U.D.T ni.

Ini masanya untuk Ibu-ibu bertindak

Menjaga anak-anak di rumah dan mempunyai bisnes dan pendapatan yang stabil. Lebih best kan?
Dan sudah tentu dengan harga yang semakin meningkat ni, bisnes dengan modal paling rendah menjadi pilihan kan?

Jadi, jangan berlengah lagi, sertai Shaklee hari ini dan saya akan ajarkan TEKNIK U.D.T ekslusif untuk anda.

Hubungi saya untuk dapatkan keterangan lanjut.

Sms/whatsapp
0123807024
Najihah Razali
-Work at Home Mom-




Comments

Popular posts from this blog

Resipi Sambal Kicap Style Orang Johor Jawe

Salam semua... Hehehe Jiha nak share resipi Sambal Kicap Style Orang Johor. Ada beberapa version mengikut kegemaran Jiha dan juga suami. Jadi boleh la nak try version yang mana-mana pun ye.
Version 1 : Kegemaran Sang Isteri (Jiha la hehehe)Bahan-Bahan Cili Api/Padi segenggam (ikut suka nak pedas banyak mana) Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Version 1 ni Jiha suka sebab pedas betul, makan dengan sup atau soto memang terangkat hehehe.
Version 2 : Selera Suami ku (Yus)Bahan-Bahan Cili Api/Padi 4-5 biji Cili Hijau 5-6 biji Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi, cili hijau dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Beza Version 2 ni ialah cili hijau tu je sebab dia nak…

Sunat bayi perempuan umur berapa yang sesuai??

Alhamdulillah, semalam selamat sunatkan Auni Nadra. Lagi 9 hari nak genap umur dia 10 bulan. Maafkan ibu dik, ibu lupa je. Dulu masa bersalin kan abang Aqeef Danial takda list kan benda ni so untuk awak pon ibu lupa.
Masa yang sesuai untuk sunat bayi perempuan
Seeloknya awal-awal bersalin tu sunatkan je terus kan. Tapi kes macam Jiha ni, kes terlupa BIG TIME, huhuhu. Tapi ada juga yang tak sampai hati katanya. Saya sampai hati sebab si Abang Aqeef Danial pon dah bersunat masa 5 bulan hehehe.
Sunat baby umur 10 bulan di Klinik Syifa
Agak cuak lah semalam. Kiterang pilih Klinik Syifa kat Gelugor, sederet je dengan Restoran Minah yang famous itu hehe. Alhamdulillah Doktor perempuan , Dr Arbaiie. Ibu-ibu sangat...MasyaAllah sekejap je rupanya proses sunat bayi perempuan ni. Since ini anak dara sudah besar and kuat melenting-lenting, so doktor suruh ibu pegang paha , ayah pegang tangan. Tak sampai 2 minit kot, siap dah disunatkan. Harga pon sangat affordable, RM20 sahaja. Lepas sunat tu d…

Tips Kulit Cantik : Kepentingan Masker Muka untuk elak muka berkedut!!

Salam semua, hari ini Jiha nak share pasal Masker Muka. Dan nak cerita tentang kepentingan Masker Muka ni. Sesiapa nak elak muka berkedut kene baca sampai habis ok.
Kenapa pentingnya pakai Masker ni? Mencuci muka hanya menghilangkan kotoran di permukaan muka, tetapi tidak di bawah lapisan kulit. Masking ni membantu untuk exfoliates sel-sel kulit yang dah mati dan memastikan pori kita sentiasa bersih. So penggunaan toner, hydratind cleanser, cream akan berfungsi dengan lebih baik sebab pori dah bersih. Best kan??
Berapa kerap nak pakai Masker? Ok lepas cuci muka, boleh pakai masker terus, selepas tu baru lah nak pakai toner dan moisturizer ke. Untuk kulit normal, boleh pakai 2-3 kali seminggu Untuk kulit kering, boleh pakai 1-2 kali seminggu Untuk kulit berminyak, boleh pakai 3-5 kali seminggu
INGAT!! Pada yang ada suami tu, hehehe kalau boleh pakai lah time dia takda. Time dia ada make sure muka cun cun segar aje ok hehehe
Jenis-jenis Masker? Macam-macam kat pasaran ada kan, ada jenis pe…