Skip to main content

HILANGKAN PARUT CHICKEN POX SUPAYA LEBIH CANTIK DI HARI PERSANDINGAN

Assalammualaikum,

Ada tak cik adik cik abang yang lagi beberapa bulan je nak kahwin, tiba-tiba kena chicken pox pulak? 
Orang kata, semakin tua ni, semakin susah nak hilangkan parut chicken pox. Parah ni. Macammana nak jadi Raja Sehari yang cun melecun di hari persandingan? Sorok dengan foundation bertepek-tepek ke? Ok lah juga, tapi nanti majlis selesai, buang make up, sanggup kah bagi pasangan tengok muka yang penuh parut chicken pox yang hitam tu?

Jemu dengan foundation

Sila MENYESAL kalau anda selalu tepek foundation. Kalau kita tepek foundation atau bedak tebal pada kulit yang tidak sihat, lagi lah susah untuk kulit sembuh. Jadi tindakan menyorokkan parut dengan segala jenis bedak dan foundation hanya akan memberi kesan yang lebih teruk pada kulit.

Nak ke ini terjadi? Bayangkan kalau selamanya muka tinggal parut chicken pox tu? Bayangkan....alahai sayangi lah kulit anda ye

Hilangkan parut dengan selamat

Hentikan sorokkan parut chicken pox tu. Ini masanya untuk hilangkan semua parut itu. Dan yang penting hilangkan dengan selamat. Jangan terburu-buru sehinggakan sanggup mengambil risiko pada kulit untuk kesan jangka masa panjang. Kesan yang cepat kebiasaanya menghakis kulit dan mengandungi bahan-bahan yang tidak selamat.

Rawat dari dalam.

Baiki sel dalaman badan kita, cukupkan nutrien lebih-lebih lagi vitamin yang bermanfaat untuk kulit kita. Di sini saya nak cadangkan vitamin yang bagus untuk kulit, untuk hilangkan parut terutamanya.

1. Energizing Soy Protein (ESP)
ESP ialah protein yang bagus untuk memperbaiki tisu kulit. 

2. Vita E Complex
Vitamin E yang membantu memudarkan parut dengan selamat dan berkesan.

3. Collagen
Memberi keanjalan dan memperbaiki struktur kulit.

Bagus untuk kulit yang berparut

Testimoni Pengguna : Parut Chicken Pox sudah hilang dan kulit semakin berseri

Jom dapatkan kulit yang halus-mulus.

Sekiranya anda ingin hilangkan parut chicken pox dengan selamat dan berkesan, dapatkan Set ini Segera. Bersedia untuk bercantik-cantik di hari persandingan dan tentunya di hadapan pasangan anda.

Klik di sini

Ataupun Jika anda ingin DAPATKAN PENJIMATAN HEBAT 15-20%

Isi borang dengan klik Icon di bawah ini dan Jiha akan hubungi anda untuk Consultation.



NAJIHAH RAZALI
0123807024
sitinajihah83@gmail.com


Comments

Popular posts from this blog

Resipi Sambal Kicap Style Orang Johor Jawe

Salam semua... Hehehe Jiha nak share resipi Sambal Kicap Style Orang Johor. Ada beberapa version mengikut kegemaran Jiha dan juga suami. Jadi boleh la nak try version yang mana-mana pun ye.
Version 1 : Kegemaran Sang Isteri (Jiha la hehehe)Bahan-Bahan Cili Api/Padi segenggam (ikut suka nak pedas banyak mana) Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Version 1 ni Jiha suka sebab pedas betul, makan dengan sup atau soto memang terangkat hehehe.
Version 2 : Selera Suami ku (Yus)Bahan-Bahan Cili Api/Padi 4-5 biji Cili Hijau 5-6 biji Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi, cili hijau dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Beza Version 2 ni ialah cili hijau tu je sebab dia nak…

Sunat bayi perempuan umur berapa yang sesuai??

Alhamdulillah, semalam selamat sunatkan Auni Nadra. Lagi 9 hari nak genap umur dia 10 bulan. Maafkan ibu dik, ibu lupa je. Dulu masa bersalin kan abang Aqeef Danial takda list kan benda ni so untuk awak pon ibu lupa.
Masa yang sesuai untuk sunat bayi perempuan
Seeloknya awal-awal bersalin tu sunatkan je terus kan. Tapi kes macam Jiha ni, kes terlupa BIG TIME, huhuhu. Tapi ada juga yang tak sampai hati katanya. Saya sampai hati sebab si Abang Aqeef Danial pon dah bersunat masa 5 bulan hehehe.
Sunat baby umur 10 bulan di Klinik Syifa
Agak cuak lah semalam. Kiterang pilih Klinik Syifa kat Gelugor, sederet je dengan Restoran Minah yang famous itu hehe. Alhamdulillah Doktor perempuan , Dr Arbaiie. Ibu-ibu sangat...MasyaAllah sekejap je rupanya proses sunat bayi perempuan ni. Since ini anak dara sudah besar and kuat melenting-lenting, so doktor suruh ibu pegang paha , ayah pegang tangan. Tak sampai 2 minit kot, siap dah disunatkan. Harga pon sangat affordable, RM20 sahaja. Lepas sunat tu d…

Tips Kulit Cantik : Kepentingan Masker Muka untuk elak muka berkedut!!

Salam semua, hari ini Jiha nak share pasal Masker Muka. Dan nak cerita tentang kepentingan Masker Muka ni. Sesiapa nak elak muka berkedut kene baca sampai habis ok.
Kenapa pentingnya pakai Masker ni? Mencuci muka hanya menghilangkan kotoran di permukaan muka, tetapi tidak di bawah lapisan kulit. Masking ni membantu untuk exfoliates sel-sel kulit yang dah mati dan memastikan pori kita sentiasa bersih. So penggunaan toner, hydratind cleanser, cream akan berfungsi dengan lebih baik sebab pori dah bersih. Best kan??
Berapa kerap nak pakai Masker? Ok lepas cuci muka, boleh pakai masker terus, selepas tu baru lah nak pakai toner dan moisturizer ke. Untuk kulit normal, boleh pakai 2-3 kali seminggu Untuk kulit kering, boleh pakai 1-2 kali seminggu Untuk kulit berminyak, boleh pakai 3-5 kali seminggu
INGAT!! Pada yang ada suami tu, hehehe kalau boleh pakai lah time dia takda. Time dia ada make sure muka cun cun segar aje ok hehehe
Jenis-jenis Masker? Macam-macam kat pasaran ada kan, ada jenis pe…