HILANGKAN PARUT CHICKEN POX SUPAYA LEBIH CANTIK DI HARI PERSANDINGAN

December 08, 2014

Assalammualaikum,

Ada tak cik adik cik abang yang lagi beberapa bulan je nak kahwin, tiba-tiba kena chicken pox pulak? 
Orang kata, semakin tua ni, semakin susah nak hilangkan parut chicken pox. Parah ni. Macammana nak jadi Raja Sehari yang cun melecun di hari persandingan? Sorok dengan foundation bertepek-tepek ke? Ok lah juga, tapi nanti majlis selesai, buang make up, sanggup kah bagi pasangan tengok muka yang penuh parut chicken pox yang hitam tu?

Jemu dengan foundation

Sila MENYESAL kalau anda selalu tepek foundation. Kalau kita tepek foundation atau bedak tebal pada kulit yang tidak sihat, lagi lah susah untuk kulit sembuh. Jadi tindakan menyorokkan parut dengan segala jenis bedak dan foundation hanya akan memberi kesan yang lebih teruk pada kulit.

Nak ke ini terjadi? Bayangkan kalau selamanya muka tinggal parut chicken pox tu? Bayangkan....alahai sayangi lah kulit anda ye

Hilangkan parut dengan selamat

Hentikan sorokkan parut chicken pox tu. Ini masanya untuk hilangkan semua parut itu. Dan yang penting hilangkan dengan selamat. Jangan terburu-buru sehinggakan sanggup mengambil risiko pada kulit untuk kesan jangka masa panjang. Kesan yang cepat kebiasaanya menghakis kulit dan mengandungi bahan-bahan yang tidak selamat.

Rawat dari dalam.

Baiki sel dalaman badan kita, cukupkan nutrien lebih-lebih lagi vitamin yang bermanfaat untuk kulit kita. Di sini saya nak cadangkan vitamin yang bagus untuk kulit, untuk hilangkan parut terutamanya.

1. Energizing Soy Protein (ESP)
ESP ialah protein yang bagus untuk memperbaiki tisu kulit. 

2. Vita E Complex
Vitamin E yang membantu memudarkan parut dengan selamat dan berkesan.

3. Collagen
Memberi keanjalan dan memperbaiki struktur kulit.

Bagus untuk kulit yang berparut

Testimoni Pengguna : Parut Chicken Pox sudah hilang dan kulit semakin berseri

Jom dapatkan kulit yang halus-mulus.

Sekiranya anda ingin hilangkan parut chicken pox dengan selamat dan berkesan, dapatkan Set ini Segera. Bersedia untuk bercantik-cantik di hari persandingan dan tentunya di hadapan pasangan anda.

Klik di sini

Ataupun Jika anda ingin DAPATKAN PENJIMATAN HEBAT 15-20%

Isi borang dengan klik Icon di bawah ini dan Jiha akan hubungi anda untuk Consultation.



NAJIHAH RAZALI
0123807024
sitinajihah83@gmail.com


LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies