Suplemen Malaysia paling terbaik jatuh kepada........

February 12, 2015

Suplemen Malaysia paling terbaik jatuh kepada..... (drum roll)

Tentulah SHAKLEE!!!

Baru-baru ini, Shaklee mendapat anugerah Best Brand in Nutritional Supplement di The BrandLaurete Award 2014-2015. The BrandLaurete Award ni bukan calang-calang award ye, ianya antara award yang sangat berprestige dan memberi pengiktirafan kepada yang betul-betul layak dan terbaik sahaja.

Alhamdulillah, Shaklee dinobatkan Best Brand in Nutritional Supplement. Produk nya sangat dipercayai ramai disebabkan telah banyak menambah baik taraf kesihatan penggunanya. 

Dan yang lebih penting sekali, 
  • produk nya diperbuat daripada bahan semulajadi, 
  • terdapat ujian klinikal secara tahunan bagi mengekalkan tahap kualiti dan keberkesanan produk, 
  • tanpa bahan kimia berbahaya dan 
  • Halal yang disahkan oleh ISA serta diiktiraf oleh JAKIM.


best supplement in malaysia
Best Brand in Nutritional Supplement

suplemen malaysia paling terbaik
President Shaklee Asia, Mr Victor Lim dengan award ber prestij ini.
Sebagai seorang Shaklee Independent Distributor, saya berasa bangga dan terharu kerana dapat berkongsi kan kebaikan produk Shaklee ni kepada ramai orang terutamanya keluarga dan customer saya yang disayangi. Alhamdulillah tahap kesihatan bertambah baik. 

Dan bukan itu sahaja, ini juga membuktikan Shaklee merupakan syarikat MLM yang sangat kukuh dan kita harus 'grab' peluang ini untuk membina Impian bersama-sama dengan syarikat yang kukuh ini. Alhamdulillah, pilihan yang tepat untuk saya meninggalkan kerjaya sebagai Engineer dan fokus sepenuhnya dengan Shaklee. Income dapat, dan yang penting masa berkualiti dengan keluarga pun dapat. 

I am a Work At Home Mom or in short a Wahm. A Shaklee WAHM. Alhamdulillah.

Sekiranya anda nak menambah baik kesihatan diri dan orang tersayang, serta nak meningkatkan ekonomi rumah tangga, Shaklee adalah pilihan bisnes yang paling tepat. Jangan berlengah lagi, semakin anda berlengah, semakin jauh harapan anda untuk gapai Impian anda. Sekiranya berminat untuk mendapat kesihatan badan dan kewangan yang baik, boleh hubungi saya di 012-3807024. Untuk respon yang lebih cepat, boleh whatsapp atau sms ya.LAGI ARTIKEL MENARIK

1 comments

Thanks Lovelies