5 Sebab Kenapa Chromatic Best

June 04, 2015

Assalammualaikum,

Alhamdulillah hari ini saya nak share 5 sebab kenapa Chromatic ni best? Chromatic tu apa? Hehehehe ini lah nama group upline Shaklee Jiha. Alhamdulillah dapat masuk group yang betul. 

Ok ini 5 sebab nya;

Cantik kan mama Shaklee saya si tudung hijau tu.

1. Upline saya ni otai blog. 
Banyak ilmu tentang blog yang saya belajar, especially blog marketing. Kalau kat luar kena bayar beratus-ratus untuk belajar pasal blog, dia kasi Free aje. Alhamdulillah saya pun boleh kongsi dengan downline saya secara percuma juga. 


2.No hanky panky. 
Dalam group ni semua nya jujur. Takde taktik-taktik aneh untuk cepat naik rank. Semoga sentiasa berkat.


3. Sentiasa positif. 
Negative vibes memang takde la ye hehehe.


4. Selalu belanja makan. 
Hehehe ni memang best. Kalau jumpa mesti makan hehehe.


5. Selalu kasi hadiah. 
Ni pun best. Kalau kita perform, nanti dapat hadiah. Syukran

Berminat nak join group Shaklee yang hebat, sporting dan otai Blog Marketing?
Isi borang dengan klik Icon di bawah ini dan Jiha akan hubungi anda untuk Consultation.


NAJIHAH RAZALI
0123807024
sitinajihah83@gmail.com

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies