Skip to main content

Bisnes Dari Rumah Tanpa Modal Yang Membebankan, Y.E.S ini lah dia!!

Assalammualaikum, 

Hari ini saya nak kongsi tentang Bisnes dari rumah tanpa modal yang membebankan. YES anda tidak perlu langsung membuat pinjaman bank untuk bisnes ini. Malah dengan modal yang sangat minima, anda akan dapat produk FREE lagi. Berbaloi kan?


Hah best kan. Ini bukan spam tau. Ini realiti. Ini adalah sebahagian dari insentif menarik YES Program dalam bisnes ini. Bisnes Shaklee memang sudah terbukti menaik tarafkan kehidupan dari segi kewangan dan tentu sekali dari segi kesihatan melalui produknya yang berkualiti.

Anda patut sertai YES Program.

YES adalah singkatan untuk Young Entreprenuership System di mana pelbagai insentif yang menarik telah Shaklee sediakan.

Apa Yang Best Sangat Pasal YES ?

Untuk program YES, orang baru yang mendaftar akan dapat lebih banyak manfaat dari pengedar yang dah lama buat business ini. Antara yang terbaik untuk ahli baru mendaftar YES ialah

  1. 1 botol Vita-Lea Shaklee  - Multivitamin Terbaik di dunia sempena 100 tahun usia VitaLea Shaklee. Daftar ahli shaklee dengan program YES iaitu daftar dan beli mana-mana produk Shaklee akan dapat sebotol Vita-Lea secara PERCUMA.
  2. 4 pakej set Shaklee  - yang paling hangat di pasaran dengan menawarkan harga TANPA GST. Pakej ini sesuai untuk semua golongan dari muda, tua, dan ibu-ibu yang comel lagi penyayang.
  3. Hadiah tunai berganda (gandaan 100%) - untuk peserta yang memenuhi syarat 100% EMI (Enrollment Matching Incentive)*. Sebagai contoh melalui EMI anda layak menerima hadiah tunai RM700, tetapi melalui program YES ini Shaklee membayar anda RM700 + 100% iaitu bersamaan RM1400 pada bulan ini.
  4. Pendapatan tunai bulanan  - extra 10% sehingga 50% setiap bulan selama 13 bulan. Contohnya bulan May anda layak menerima pendapatan tunai sebanyak RM1000, tetapi melalui program YES ini Shaklee akan membayar anda RM1500 pada bulan ini.
  5. Hadiah tunai sehingga RM10,000 - untuk peserta program YES yang berjaya FOLLOW dan DUPLICATE system ini dengan cemerlang.
Ramai yang tidak lepaskan peluang untuk jana lebih pendapatan melalui YES program ini. Lebih-lebih lagi produk Shaklee telah dinobatkan sebagai Best Brand for Nutritional Suppelement di Anugerah Laurette 2014. Kajian dan Ujian Klinkal dari para saintis yang tersohor juga telah meletakkan produk Shaklee sebagai produk yang berkualiti dan diyakini oleh penggunanya.

Sekiranya anda berminat untuk sertai YES program ini, hubungi saya sekarang untuk saya bimbing anda bagaimana untuk menjalankan bisnes dari rumah yang menguntungkan ini.

Najihah Razali
whatsapp 0123807024
sitinajihah83@gmail.com

Comments

Popular posts from this blog

Resipi Sambal Kicap Style Orang Johor Jawe

Salam semua... Hehehe Jiha nak share resipi Sambal Kicap Style Orang Johor. Ada beberapa version mengikut kegemaran Jiha dan juga suami. Jadi boleh la nak try version yang mana-mana pun ye.
Version 1 : Kegemaran Sang Isteri (Jiha la hehehe)Bahan-Bahan Cili Api/Padi segenggam (ikut suka nak pedas banyak mana) Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Version 1 ni Jiha suka sebab pedas betul, makan dengan sup atau soto memang terangkat hehehe.
Version 2 : Selera Suami ku (Yus)Bahan-Bahan Cili Api/Padi 4-5 biji Cili Hijau 5-6 biji Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi, cili hijau dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Beza Version 2 ni ialah cili hijau tu je sebab dia nak…

Sunat bayi perempuan umur berapa yang sesuai??

Alhamdulillah, semalam selamat sunatkan Auni Nadra. Lagi 9 hari nak genap umur dia 10 bulan. Maafkan ibu dik, ibu lupa je. Dulu masa bersalin kan abang Aqeef Danial takda list kan benda ni so untuk awak pon ibu lupa.
Masa yang sesuai untuk sunat bayi perempuan
Seeloknya awal-awal bersalin tu sunatkan je terus kan. Tapi kes macam Jiha ni, kes terlupa BIG TIME, huhuhu. Tapi ada juga yang tak sampai hati katanya. Saya sampai hati sebab si Abang Aqeef Danial pon dah bersunat masa 5 bulan hehehe.
Sunat baby umur 10 bulan di Klinik Syifa
Agak cuak lah semalam. Kiterang pilih Klinik Syifa kat Gelugor, sederet je dengan Restoran Minah yang famous itu hehe. Alhamdulillah Doktor perempuan , Dr Arbaiie. Ibu-ibu sangat...MasyaAllah sekejap je rupanya proses sunat bayi perempuan ni. Since ini anak dara sudah besar and kuat melenting-lenting, so doktor suruh ibu pegang paha , ayah pegang tangan. Tak sampai 2 minit kot, siap dah disunatkan. Harga pon sangat affordable, RM20 sahaja. Lepas sunat tu d…

Kedai Perabot MURAH di Pulau Pinang

Since ramai sangat yang bertanya tentang almari gojes khas untuk stok Shaklee tu... ok let me share
Memang kedai perabot ni MURAH la di area Pulau Pinang ni. Jiha discover masa mula-mula pindah Penang dulu sebab nak mencari stove cabinet. Since rumah sewa kan, cari yang murah la. Rumah sendiri nanti, kalau ada rezeki baru la pasang kitchen cabinet idaman kalbu ahahahaha.
So google punya google jumpa la... stove cabinet nya RM120 je. Rata-rata kedai yang kami survey, paling murah pon rm300, kualiti yang sama malah ada yang lagi teruk kualiti pun ada tapi mahal. Oh NO...tidak berbaloi. So akhirnya kat kedai Uncle tu, dapat beli stove cabinet dan cabinet untuk letak pinggan mangkuk semua. Puas hati hehehhee.
Almari stok Shaklee ku yang murah. Nak yang macam Ikea macam neni Hadhatina punya, tapi tak muat kereta la pulak nak angkut dr sana ke Penang. And if nak kumpul order pon...kos lori semua tu jd mahal jugak. So google and jumpa satu kedai ni, kat Simpang Ampat. Tapi harganya RM700. So…