Cara Paling HOT untuk tegangkan kulit muka agar suami terpikat Awwwwww!!

June 06, 2015

Assalammualaikum,

Semakin meningkat usia, kulit muka terutamanya semakin tidak tegang. Garisan halus mula la nak muncul tiba. Saya ingin kongsi cara yang paling hot untuk tegangkan kulit muka. Hot lagi sensasi masa kini tanpa perlu suntikan botox, tanpa perlu risau muka anda berubah menjadi ngeri akibat suntikan berbahaya ini.

Antara faktor utama kulit semakin kedut dan tidak tegang ialah; 
  • Badan kita semakin kekurangan kolagen bila kita meningkat usia
  • Tidak menjaga kebersihan kulit dengan betul
  • Tidak menjaga pemakanan dengan betul

Cara paling HOT untuk tegangkan kembali kulit muka

Cara paling HOT untuk mengembalikan keremajaan kulit ialah dengan mengambil supplement kolagen. Tetapi apabila memilih kolagen, perlu lah berhati-hati kerana terlalu banyak produk kolagen di luar sana yang tumbuh bak cendawan selepas hujan. 

Baru-baru ini ada artikel kesihatan keluar di akhbar, mengatakan yang kolagen TIDAK WUJUD dalam tumbuh-tumbuhan. Dan perlu pilih dose kolagen yang sederhana tinggi dan berjisim rendah. Kerana dose kolagen yang terlalu tinggi dan berjisim berat tidak memberi apa-apa manfaat untuk badan. Ianya terlalu berat dan akan terus keluar melalui najis.

Tips Memilih Collagen

  1. Pilih lah Collagen yang berjisim rendah iaitu 1000dalton kerana molekul akan lebih mudah terserap dalam badan kita. Tapi ingat, jisim collagen yang terlalu rendah iaitu kurang dari 1000dalton juga tidak sesuai dicadangkan kerana ianya tidak sempat nak meresap ke dalam badan kita.
  2. Sumber dari bahan yang semulajadi
  3. Sumber premium kolagen iaitu Sisik Ikan Merah ataupun Red Snapper Scale (RSS) kerana daya tahannya yang tinggi, dari perairan laut dalam dan tidak tercemar dengan pencemaran di lautan.
  4. Yang sudah terbukti berkesan melalui UJIAN KLINIKAL
Hasil konsisten Collagen Powder Shaklee, dari kulit yang kusam, kulit lebih berseri dan kurang kedutan halus. 
Gambar di atas ialah saya sendiri dan kini saya berumur 32 tahun. Masuk umur 30an ni kulit muka mula bermasalah disebabkan tidak menjaga dengan baik di usia muda. Tetapi nasib baik saya jumpa Set Kecantikan Shaklee yang telah banyak memberi kesan positif pada kulit saya.

Ini lah dia produk kegemaran saya. Collagen yang premium dan berkualiti. Kesan positif seawal 8minggu telah terbukti melalui Ujian Klinikal. Tetapi untuk saya dan beberapa pengguna lain, kami mula merasakan perubahan selepas kotak pertama. Alhamdulillah.

Kalau anda pentingkan kecantikan muka dan pentingkan kualiti, Collagen Powder ni adalah yang terbaik buat anda. Seronok kan bila setiap hari suami terpikat sahaja. Orang perempuan memang kena jaga dengan baik kecantikan dan kesihatan diri ni. Baru lah dapat jaga keluarga dengan baik.

Hubungi Jiha segera untuk dapatkan Collagen Powder yang original dan tawaran harga yang menarik. Yang pasti berbaloi untuk kecantikan anda.

whatsapp/sms
0123807024
Najihah Razali
sitinajihah83@gmail.com

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies