Cara Hilangkan Jerawat Supaya Kulit Lebih Halus Mulus

September 12, 2015

Assalammualaikum,

Jerawat memang boleh mengundang lagi stress. Nak cara hilangkan jerawat supaya kulit lebih halus mulus? Meh saya nak kongsikan pengalaman saya sendiri baru-baru ini.

cara hilangkan parut jerawat


Jerawat semasa awal trimester

Setiap kali mengandung, jerawat memang berduyun tiba masa awal trimester. Rimasnya la kan. Rasa nak kutil-kutil je jerawat tu. Comot jadi muka. Memang sangat stress juga la memikirkan jerawat. Ternampak-nampak je dengan ekor mata jerawat kat pipi dan hidung tu.

Konsisten ESP dan skin care yang best

Apa yang saya buat, saya konsisten minum ESP setiap hari. Memang nampak sangat perubahan pada muka. Jerawat mula kecut dan jerawat baru dah tak banyak keluar.

Saya juga guna Set Skin Care Nutriwhite. Memang sangat best la. Rasa lebih halus, bintik hitam pun berkurangan sangat.

Ibu mengandung pun nak cantik-cantik tau. Dah la awal trimester hari tu kerja nya muntah aje kan. Selekeh sangat rasa rupa masa tu dengan jerawat lagi tumbuh. Malu kat suami ku hehehe.

Tapi Alhamdulillah sekarang kulit semakin halus mulus. Rasa seronok sangat muka dah tak comot. Dah tak perlu malu kat suami lagi.

Jom tengok kenapa ESP ni sangat bagus untuk kulit yang halus mulus

Tanpa bedak sebab saya tak suka sangat berbedak, rimas rasa
Hah bayangkan satu tin seberat 850g ESP ni, Shaklee menggunakan 30kg soya Non-GMO. Non-GMO ni nama panjang nya Non Genetically Modified Organism. Maksudnya ianya tidak diubah secara genetik. Betul-betul asli dan harga bahan asli sangat mahal ye. Kalau soya yang GMO, yang di ubah genetiknya ni, lebih cepat tumbuh tapi khasiatnya sudah berganda turun dan boleh mendatangkan kesan buruk pada jangka masa yang panjang.

Saya pilih dan setia kepada Shaklee kerana mereka sangat menekankan yang Original dan kualiti produk perlu lah sangat tip top. Nah hasilnya pun best kan. Kulit lebih halus, suami bertambah sayang.

Sekiranya berminat nak dapatkan kulit bebas jerawat dan halus mulus

Hubungi saya sekarang 
Najihah Razali
whatsapp : 0123807024
email : sitinajihah83@gmail.com
Facebook : Najihah Razali

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies