Krim untuk tumit kaki yang pecah dan merekah supaya tumit lembut kembali

October 11, 2015

Assalammualaikum,

Penampilan dah cantik, tapi buruknya tumit kaki. Suami pula asik 'complaint' je kaki isteri kasar. Masalah tumit kaki pecah dan merekah ni memang tak best kan. Dah la memerangkap kotoran pula tu, kemudian jadi gatal dan mula lah nak menggaru dan kopek kulit yang kering dan merekah tu. Syok kopek tak perasan semakin teruk dan hampir berdarah. Ouchhhh.



Saya pernah macam ni dulu tau, tapi sekarang tidak lagi. Alhamdulillah jumpa krim yang sesuai dan selain itu saya juga pastikan minum air kosonng secukupnya dan beberapa supplement lain yang bagus untuk kulit.

Tapi hari ni nak share pasal krim ni dulu. Krim serbaguna ni namanya Herbal Blend. Sapu krim ni setiap malam sebelum tidur, InsyaAllah kulit pada tumit kaki tu akan beransur pulih dan menjadi lembut.



Bukan untuk tumit sahaja, kalau ada parut jerawat ataupun parut chicken pox pun, boleh memudar kalau sapu herbal blend krim ni secara konsisten tau.

Bila tumit kaki dah lembut, baru lah suami pun suka kan. Takde la lagi kulit kasar kat kaki isteri dia. Hehehe. Dan paling best, harga untuk satu tiub ni baru RM29, tahan lama sebab sapu nipis je pada tempat yang bermasalah tu. Best kan.

Kalau berminat nak order, saya ada ready stok ye. Boleh terus hubungi saya melalui sms/whatsapp di 0123807024.

Hubungi saya sekarang 
Najihah Razali
whatsapp : 0123807024
email : sitinajihah83@gmail.com
Facebook : Najihah Razali

LAGI ARTIKEL MENARIK

2 comments

  1. Replies
    1. best dear....mmg cik abang puji nanti rasa perbezaan dia hehehe

      Delete

Thanks Lovelies