Ubati Kencing Manis dengan buah Anggur

January 02, 2016

Assalammualaikum,

Masalah kencing manis sangat meluas di kalangan rakyat Malaysia. Bagaimana nak merawat dengan cara semulajadi dan selamat? Ubati kencing manis dengan buah Anggur. Ianya bukan anggur biasa tetapi Anggur Muscadine. Sebiji Anggur Muscadine bersaiz lebih kurang bola golf dan sebiji berharga lebih dari RM100. Sebiji bukan segugus ya. 

ubat kencing manis yang semulajadi


Anggur Muscadine sangat tinggi antioksidan. Tetapi selain Anggur Muscadine ada beberapa bahan lain yang diperlukan untuk mengawal masalah kencing manis ini. Dan kesemua bahan tersebut terdapat dalam Vivix, minuman botani yang kaya dengan Polifenol.

Jom baca kisah pakcik Nik Wajihuddin. Telah menhidap penyakit kencing manis kronik dengan bacaan sehingga 19. Ikhtiar si anak dengan memberi Vivix untuk bapanya, selepas 2 minggu, bacaan gula turun ke paras 7.9. MasyaAllah. Pasti pakcik dan anaknya gembira dengan perubahan yang positif ni kan.Alhamdulillah, dengan ikhtiar menggunakan produk semulajadi dan selamat, kesihatan kita pun bertambah baik dan dapat menjalankan aktiviti harian dengan lancar.

Sekiranya anda ingin ikhtiar dengan Vivix, boleh hubungi saya (Whatsapp Jiha 0123807024) untuk dapatkan konsultasi dan buat pembelian Vivix.


LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies