3 Efek Berhenti Merokok Yang Perlu Anda Tahu

February 24, 2016

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera,

Rokok rokok rokok. Sedap agaknya ye hisap rokok tu. Tetapi Alhamdulillah sudah ramai yang pasang niat untuk berhenti merokok. Tetapi perlu juga tahu apa Efek selepas berhenti merokok tu.
Jom teruskan membaca.  1. Anda semakin KAYA. Kalau sebelum ini perlu keluar duit untuk beli rokok. Bayangkan sekotak dua rokok sehari. Tak ke jimat banyak tu. Pembaziran melampau keluarkan duit untuk perkara yang memudaratkan diri sendiri.
  2. Hidup anda akan lebih sihat. Tahu kan perokok tegar rupa paru-paru dia macammana. Hitam dan boleh memudaratkan kesihatan. Berisiko tinggi untuk dapat kanser paru-paru. Alhamdulillah bila anda mahu berhenti merokok, ianya tanda anda sayangkan kesihatan anda.
  3. Orang tersayang dan terdekat selamat. 'Passive Smoker' lebih diancam bahaya kan. Jadi bila anda sudah berhenti merokok, isteri dan anak-anak tidak perlu lagi menghirup asap rokok hembusan anda. Baju anda pun sudah bersih dari bahan berbahaya dari rokok yang boleh memberi kesan pada anak-anak terutama bayi anda.
Jika anda ingin ikhtiar untuk berhenti merokok, ikhtiar lah dengan Vivix. Ramai yang telah berjaya. Bukan sekadar berhenti merokok, malah Vivix mampu membantu memperbaiki balik sel badan yang sudah rosak akibat merokok. Vivix terbukti meningkatkan taraf kesihatan kepada pesakit-pesakit dengan masalah kronik. Ramai yang sudah bebas sepenuhnya dari penyakit yang terpaksa ditanggung mereka sebelum ini. 

Lihat testimoni En Huzair yang sudah merokok selama 20 tahun. Alhamdulillah kini En Huzair telah berhenti merokok selama 2 tahun.

Hubungi saya di whatsapp 0123807024 untuk pertanyaan lanjut dan pembelian. 

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies