Amna Haneena is 1 month old

February 08, 2016

Assalammualaikum,

Hari ini 8 Feb 2016. Alhamdulillah Amna Haneena dah genap sebulan. Rasa macam baru lagi bersalinkan 'baby princess' ni. Hehehehe Auni Nadra kata dia 'kakak princess' and adik dia 'baby princess'.

Amna Haneena

  • Kalau menangis, kaw kaw punya Sampai hilang suara. Nangis sekuat hati macam kena cubit hehe.
  • Manja dah pandai mengadu-ngadu hehehe. Dah pandai nak berborak2
  • Dah few nights takmo tidur, nak ajak main. Ibu dan ayah dah macam zombie hehhe.
  • Sangat enjoy bathtime. Senyum2 nampak 2 lesung pipit dia tu tau hehehe.
Belum pergi check up sebulan lagi sebab tgh cuti CNY ni kan. Next week baru pergi. Berapa agaknya berat 'baby princess' ni




LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies