Kulit Kusam dan Penuh Jerawat: Apa Penyelesaiannya??

March 09, 2016

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera,


Hari ni saya nak kongsi supplement yang sangat best untuk masalah kulit kusam dan berjerawat. Penat dah cuba pelbagai produk, samada supplement ataupun skin care tapi tiada perubahan pun. Oh ya dan perlu hati-hati juga sebab sekarang ni banyak produk yang mengandungi bahan berbahaya.

Vivix untuk Sihat, Vivix untuk Cantik
Sel badan kita semakin lama semakin merosot disebabkan pemakanan yang kurang sihat, gaya hidup yang kurang bersenam, pencemaran udara dan sebagainya. Akibatnya, badan jadi tidak sihat dan kebanyakkannya Body Age lagi tua dari umur sebenar.

Bila dalaman tidak sihat, maka luaran pun sama lah tidak sihat dan cantik. Sebaliknya, apabila dalaman terjaga, baru lah terserlah kecantikan tu. Muka dah tak kusam, jerawat semakin mengecut dan menghilang, kulit semakin halus dan mulus.

Vivix membantu memperbaiki sel badan yang mula merosot itu.

Jom lihat testimoni saudari ini. Jerawat batu yang merah-merah tu semakin menghilang selepas pengambilan Vivix.

Dan saya sendiri pun, sangat suka dengan Vivix, masalah kulit kusam tiada lagi, pori semakin mengecil, muka kurang berminyak (kalau tak, bangun pagi mesti berminyak muka) dan yang paling tak percaya, bibir yang dahulu kusam dan pucat, kini dah sedikit merah. Seronok sangat rasa.
Tuan Rumah nak selfie kejap hhehehe

Orang perempuan ni, kedua-dua dalaman dan luaran kena jaga kan. Demi kebahagiaan rumah tangga. InsyaAllah. Sekiranya mahu dapatkan Vivix, Beli 2 untuk dapatkan diskaun berganda. Jimat dalam rm300 juga tau.

Boleh hubungi saya di
Whatsapp 0123807024
Email : sitinajihah83@gmail.com
Facebook : Najihah Razali
Fanpage : Sihat & Cantik dengan Najihah Razali

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies