Serum muka yang best buat Suami lebih sayang

September 14, 2016

'Yang...cepat sikit' panggil cik abang ku

Hah....biasalah dah anak 3 ni...mana nak siapkan anak2 dulu kan...jadi kalut jugak walaupun dah get ready dari awal hahahaha

Dah la nak pakai shawl pun dah amek masa.... Ni lagi nak tepek toner, moisturizer semua tu...memang kene perli manja aje la sebab lambat bersiap


Hahahaha

Mujur lah ada si kenit ni hahahaha....Kenit2 tapi powerful oooooooo




Picit sikit, sapu dan terus meresap kat kulit muka...tak berminyak langsung pun

Ini lah dia Daily Defense Whitening Essence

A must have tau ni...ini adalah yang paling awesome dalam skin care Nutriwhite series.
Dan sesuai untuk kukit orang Asia.

Hairus Izman jangan bebel i lambat lagi ok hahahahaha

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies