Business Leader Conference di Sunway Pyramid Convention Center

February 23, 2017

Alhamdulillah, pada 18 Februari yang lepas, Jiha dan suami telah dijemput untuk menghadiri Business Leader Conference di Sunway Pyramid Convention Center. Event kali ini agak berlainan dari event National Conference. Di National Conference, business leaders diraikan hasil pencapaian pada cycle yang lepas. Naik pentas terima award, rasa macam artis sangat hehehe.

Bakal Master Coordinator December 2017

Business Leader Conference ini pula pertama kali diadakan di Malaysia. Banyak perkongsian dari pihak Shaklee dengan tema 'BUILT TO LAST'. Sangat powerful tema ini. Kita bina bisnes Shaklee ini secara konsisten dan berkembang dan berkekalan. Shaklee sudah 100 tahun di pasaran dan permintaan terhadap supplemen Shaklee sentiasa ada. 

Dengan reputasi syarikat dan produk nya yang sentiasa selamat, berkesan dan efektif ni, Jiha dan #teamIron akan pastikan terus buat dan capai apa insentif yang Shaklee sediakan. Misi kami adalah untuk memberi kebaikan kepada semua baik dari segi kesihatan mahupun kewangan. 

Bisnes Shaklee ini boleh diwariskan kepada anak-anak kita kelak bila kita sudah tiada. Jadi tanggungjawab kita lah untuk bina bisnes yang stabil dan berjaya supaya dapat diwariskan kepada anak-anak nanti. Dah tak boleh goyang kaki, tak boleh terlalu selesa di dalam zon selesa. Kalau sekarang kita rasa susahnya hidup, ekonomi teruk, apalah nasib anak-anak kita kelak ni. 

Antara Ireach Leaders yang hadir
Shaklee adalah bisnes yang tepat. Dan paling penting sekali untuk ada dalam kumpulan yang tepat. Support yang sentiasa strong. And akhir sekali 'It Starts With You'. Kalau bersungguh nak berjaya, pasti, InsyaAllah boleh.

Sertai group kami hari ini. Untuk maklumat lanjut, boleh hubungi Jiha di 0123807024 (whatsapp) atau email ke sitinajihah83@gmail.com

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies