Skip to main content

Business Leader Conference di Sunway Pyramid Convention Center

Alhamdulillah, pada 18 Februari yang lepas, Jiha dan suami telah dijemput untuk menghadiri Business Leader Conference di Sunway Pyramid Convention Center. Event kali ini agak berlainan dari event National Conference. Di National Conference, business leaders diraikan hasil pencapaian pada cycle yang lepas. Naik pentas terima award, rasa macam artis sangat hehehe.

Bakal Master Coordinator December 2017

Business Leader Conference ini pula pertama kali diadakan di Malaysia. Banyak perkongsian dari pihak Shaklee dengan tema 'BUILT TO LAST'. Sangat powerful tema ini. Kita bina bisnes Shaklee ini secara konsisten dan berkembang dan berkekalan. Shaklee sudah 100 tahun di pasaran dan permintaan terhadap supplemen Shaklee sentiasa ada. 

Dengan reputasi syarikat dan produk nya yang sentiasa selamat, berkesan dan efektif ni, Jiha dan #teamIron akan pastikan terus buat dan capai apa insentif yang Shaklee sediakan. Misi kami adalah untuk memberi kebaikan kepada semua baik dari segi kesihatan mahupun kewangan. 

Bisnes Shaklee ini boleh diwariskan kepada anak-anak kita kelak bila kita sudah tiada. Jadi tanggungjawab kita lah untuk bina bisnes yang stabil dan berjaya supaya dapat diwariskan kepada anak-anak nanti. Dah tak boleh goyang kaki, tak boleh terlalu selesa di dalam zon selesa. Kalau sekarang kita rasa susahnya hidup, ekonomi teruk, apalah nasib anak-anak kita kelak ni. 

Antara Ireach Leaders yang hadir
Shaklee adalah bisnes yang tepat. Dan paling penting sekali untuk ada dalam kumpulan yang tepat. Support yang sentiasa strong. And akhir sekali 'It Starts With You'. Kalau bersungguh nak berjaya, pasti, InsyaAllah boleh.

Sertai group kami hari ini. Untuk maklumat lanjut, boleh hubungi Jiha di 0123807024 (whatsapp) atau email ke sitinajihah83@gmail.com

Comments

Popular posts from this blog

Resipi Sambal Kicap Style Orang Johor Jawe

Salam semua... Hehehe Jiha nak share resipi Sambal Kicap Style Orang Johor. Ada beberapa version mengikut kegemaran Jiha dan juga suami. Jadi boleh la nak try version yang mana-mana pun ye.
Version 1 : Kegemaran Sang Isteri (Jiha la hehehe)Bahan-Bahan Cili Api/Padi segenggam (ikut suka nak pedas banyak mana) Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Version 1 ni Jiha suka sebab pedas betul, makan dengan sup atau soto memang terangkat hehehe.
Version 2 : Selera Suami ku (Yus)Bahan-Bahan Cili Api/Padi 4-5 biji Cili Hijau 5-6 biji Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi, cili hijau dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Beza Version 2 ni ialah cili hijau tu je sebab dia nak…

Sunat bayi perempuan umur berapa yang sesuai??

Alhamdulillah, semalam selamat sunatkan Auni Nadra. Lagi 9 hari nak genap umur dia 10 bulan. Maafkan ibu dik, ibu lupa je. Dulu masa bersalin kan abang Aqeef Danial takda list kan benda ni so untuk awak pon ibu lupa.
Masa yang sesuai untuk sunat bayi perempuan
Seeloknya awal-awal bersalin tu sunatkan je terus kan. Tapi kes macam Jiha ni, kes terlupa BIG TIME, huhuhu. Tapi ada juga yang tak sampai hati katanya. Saya sampai hati sebab si Abang Aqeef Danial pon dah bersunat masa 5 bulan hehehe.
Sunat baby umur 10 bulan di Klinik Syifa
Agak cuak lah semalam. Kiterang pilih Klinik Syifa kat Gelugor, sederet je dengan Restoran Minah yang famous itu hehe. Alhamdulillah Doktor perempuan , Dr Arbaiie. Ibu-ibu sangat...MasyaAllah sekejap je rupanya proses sunat bayi perempuan ni. Since ini anak dara sudah besar and kuat melenting-lenting, so doktor suruh ibu pegang paha , ayah pegang tangan. Tak sampai 2 minit kot, siap dah disunatkan. Harga pon sangat affordable, RM20 sahaja. Lepas sunat tu d…

Tips Kulit Cantik : Kepentingan Masker Muka untuk elak muka berkedut!!

Salam semua, hari ini Jiha nak share pasal Masker Muka. Dan nak cerita tentang kepentingan Masker Muka ni. Sesiapa nak elak muka berkedut kene baca sampai habis ok.
Kenapa pentingnya pakai Masker ni? Mencuci muka hanya menghilangkan kotoran di permukaan muka, tetapi tidak di bawah lapisan kulit. Masking ni membantu untuk exfoliates sel-sel kulit yang dah mati dan memastikan pori kita sentiasa bersih. So penggunaan toner, hydratind cleanser, cream akan berfungsi dengan lebih baik sebab pori dah bersih. Best kan??
Berapa kerap nak pakai Masker? Ok lepas cuci muka, boleh pakai masker terus, selepas tu baru lah nak pakai toner dan moisturizer ke. Untuk kulit normal, boleh pakai 2-3 kali seminggu Untuk kulit kering, boleh pakai 1-2 kali seminggu Untuk kulit berminyak, boleh pakai 3-5 kali seminggu
INGAT!! Pada yang ada suami tu, hehehe kalau boleh pakai lah time dia takda. Time dia ada make sure muka cun cun segar aje ok hehehe
Jenis-jenis Masker? Macam-macam kat pasaran ada kan, ada jenis pe…