Rawatan Resdung Bertahun Tidak Berkesan, Ikhtiar dengan Set Resdung Ini...

March 10, 2017

Resdung dah bertahun-tahun tetapi masih tak jumpa rawatan yang dapat menyelesaikan masalah resdung ni. Ada orang resdung , bersin nya tidak henti-henti dan ada orang penuh pula jerawat yang menyakitkan satu muka. Boleh efek kehidupan harian kan. Apa nak buat supaya masalah ini hilang? Baca pengalaman Puan Norhafizah Zamri yang telah menderita masalah resdung sejak di bangku sekolah lagi. Resdung boleh diatasi sendiri di rumah sahaja tanpa perlu berhabis berulang-ulang ke kedai untuk dapatkan rawatan resdung .

---------------
SUPERMOM SHAKLEE STORY MUSIM KE 3
TESTIMONI 25: NORHAFIZAH ZAMRI

[KERANA TAKUT HILANG HIDUNG SAYA IKHTIAR DENGAN SET RESDUNG SHAKLEE]

Nama saya Nurhafizah Zamri .saya berumur 29 tahun dan sebagai surirumah sepenuh masa. Saya mengunakan Shaklee sejak 2 tahun yang lepas akibat kulit kusam selepas bersalin dan resdung yang agak menganggu setiap pagi hari-hari saya sejak dari sekolah lagi.

Setiap pagi akan kedengaran disetiap ruang rumah, kelas ataupon tempat kerja saya bersin setiap pagi ..arhhhh malunya ..tidak boleh dibayangkan.

Bukan itu sahaja resdung yang saya alami juga mengakibatkan saya alah pada habuk dan makanan. Bukan pada makanan laut seperti sotong udang dan ketam sahaja malah pada semua makanan seperti ayam dan ikan yang tidak fresh juga akan menyebabkan saya mengalami kegatalan pada hidung dan mata. Yang lagi teruk mata saya akan membengkak, berair dan gatal kemerahan dengan teruknya.

Boleh bayangkan tak saya juga tidak boleh membeli ayam di Tesco kerana ayam-ayam disana sudah tidak segar lagi. Pasar malam adalah hanya tempat saya membeli makanan basah .


Ikhtiar dengan Set Resdung ShakleeOleh kerana takutkan kehilangan hidung yang sering diperkataan saya mula cuba mencari penawar untuk permasalahan saya. 

Untuk permulaan saya hanya mengamalkan vitamin C sahaja dah sebulan kemudian baru lah menambah Alfalfa sebagai 1 set resdung.

Saya konsisten makan dalam sebulan dan telah menunjukan tidak balas bahawa saya tidak lagi bersin diwaktu pagi dan mengalami kegatalan pada mata dan hidung saya.

Saya juga boleh makan makanan laut tanpa berpantang lagi seperti selalu. Alhamdulillah ..akhirnya saya keluar dari masalah saya yang menghantui saya bertahun-tahun lamanya sejak dari sekolah lagi .

Terima kasih Allah..

Pada mereka yang mengalami masalah seperti saya anda boleh mencuba Set Resdung Shaklee ini kerana ia sangat berkesan. Saya yakin ia juga berkesan pada anda.

---------------

Alhamdulillah Set Resdung Shaklee banyak membantu Puan Norhafizah. Saya kongsikan lagi satu testimoni yang menarik untuk anda


Untuk info lanjut dan pembelian supplement Shaklee boleh hubungi saya di --> Whatsapp 0123807024 (Najihah Razali)

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies