Skip to main content

Produk Untuk Jerawat Batu Yang Menjadikan Kulit Licin Sampai Si Suami Puji

Assalammualaikum,

Jerawat batu di muka adalah sangat merungsingkan bukan? Apatah lagi kalau suami pun dah tak berapa nak pandang sangat muka kita. Alangkah sedihnya. Kalau anda nak tahu produk dan tips yang berkesan yang saya pernah kongsikan kepada pelanggan saya, dan kalau anda nak suami kembali pandang muka anda tak lepas-lepas, jom teruskan membaca.

produk hilangkan jerawat batu

Dah dewasa masih ada Jerawat Batu?

Letih kan sebab dari remaja lagi dah ada masalah jerawat batu ni. Orang kata bila dah dewasa jerawat batu tu akan hilang dan kulit muka akan bersih. Itu semua tidak betul kalau anda tidak jaga pemakanan anda, tidak jaga kebersihan kulit muka anda. Ok jadi saya nak kongsikan beberapa tips dan produk yang berguna untuk anda hilangkan jerawat batu anda tu.

Cara Patut Ikut untuk hilangkan Jerawat Batu?

1. Jaga pemakanan seperti lebihkan sayur-sayuran dan buah-buahan. Elak makanan bergoreng.

2. Minum air kosong dengan banyak, Nak tahu berapa banyak air perlu kita minum sehari? Minum 1liter air kosong untuk setiap 25kg berat badan. Jadi kalau berat badan 50kg, kena lah minum 2 liter air kosong sehari.

3. Amalkan supplemen yang bagus untuk hilangkan jerawat batu dan juga parut jerawat seperti Collagen, ESP, Vita E Complex, Vita C. Alhamdulillah sudah ramai yang berpuas hati dengan hasilnya.

4. Guna pencuci muka yang bagus dan yang penting tiada bahan merbahaya yang boleh menyebabkan penyakit kulit di kemudian hari. Boleh gunakan Enfuselle untuk kulit berminyak, 

Betul ke ianya berkesan?

Suka saya nak kongsikan satu pengalaman pengguna ESP dan Vita E untuk mengatasi masalah jerawat batunya dan juga mempunyai masalah kulit yang sensitif. Selepas 1 minggu penggunaan, jerawatnya mulai kecut dan ramai kawan-kawan di pejabat tegur mukanya semakin bersih, parut pun semakin pudar dan kulit muka semakin cerah.

cara hilangkan parut jerawat batu

Ada lagi satu pengalaman dari kenalan rapat saya sendiri, dia amalkan Vivix, Collagen dan ESP secara konsisten dan kini tiada lagi jerawat batu dan muka semakin bersih dan halus mulus. MasyaAllah best kan.

Bertindak segera kalau nak kulit cantik dan sihat

Orang yang berjerawat batu pun pasti fobia dengan parutnya kan, jadi anda tidak perlu bimbang kerana saya boleh cadangkan produk yang besesuaian dengan keperluan anda. Masalah jerawat batu dan parut tidak akan membebani anda lagi, suami pun akan senyum tak lepas-lepas lihat muka anda yang semakin cantik itu.

Untuk dapatkan produk yang bersesuaian dengan masalah kulit anda yang berjerawat batu dan berparut, boleh hubungi saya untuk konsultasi lanjut dan pesanan produk

NAJIHAH RAZALI
0123807024
sitinajihah83@gmail.com

Ataupun Jika anda ingin DAPATKAN PENJIMATAN HEBAT 15-20%

Isi borang dengan klik Icon di bawah ini dan Jiha akan hubungi anda untuk Consultation.


Comments

Popular posts from this blog

Resipi Sambal Kicap Style Orang Johor Jawe

Salam semua... Hehehe Jiha nak share resipi Sambal Kicap Style Orang Johor. Ada beberapa version mengikut kegemaran Jiha dan juga suami. Jadi boleh la nak try version yang mana-mana pun ye.
Version 1 : Kegemaran Sang Isteri (Jiha la hehehe)Bahan-Bahan Cili Api/Padi segenggam (ikut suka nak pedas banyak mana) Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Version 1 ni Jiha suka sebab pedas betul, makan dengan sup atau soto memang terangkat hehehe.
Version 2 : Selera Suami ku (Yus)Bahan-Bahan Cili Api/Padi 4-5 biji Cili Hijau 5-6 biji Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi, cili hijau dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Beza Version 2 ni ialah cili hijau tu je sebab dia nak…

Sunat bayi perempuan umur berapa yang sesuai??

Alhamdulillah, semalam selamat sunatkan Auni Nadra. Lagi 9 hari nak genap umur dia 10 bulan. Maafkan ibu dik, ibu lupa je. Dulu masa bersalin kan abang Aqeef Danial takda list kan benda ni so untuk awak pon ibu lupa.
Masa yang sesuai untuk sunat bayi perempuan
Seeloknya awal-awal bersalin tu sunatkan je terus kan. Tapi kes macam Jiha ni, kes terlupa BIG TIME, huhuhu. Tapi ada juga yang tak sampai hati katanya. Saya sampai hati sebab si Abang Aqeef Danial pon dah bersunat masa 5 bulan hehehe.
Sunat baby umur 10 bulan di Klinik Syifa
Agak cuak lah semalam. Kiterang pilih Klinik Syifa kat Gelugor, sederet je dengan Restoran Minah yang famous itu hehe. Alhamdulillah Doktor perempuan , Dr Arbaiie. Ibu-ibu sangat...MasyaAllah sekejap je rupanya proses sunat bayi perempuan ni. Since ini anak dara sudah besar and kuat melenting-lenting, so doktor suruh ibu pegang paha , ayah pegang tangan. Tak sampai 2 minit kot, siap dah disunatkan. Harga pon sangat affordable, RM20 sahaja. Lepas sunat tu d…

Kedai Perabot MURAH di Pulau Pinang

Since ramai sangat yang bertanya tentang almari gojes khas untuk stok Shaklee tu... ok let me share
Memang kedai perabot ni MURAH la di area Pulau Pinang ni. Jiha discover masa mula-mula pindah Penang dulu sebab nak mencari stove cabinet. Since rumah sewa kan, cari yang murah la. Rumah sendiri nanti, kalau ada rezeki baru la pasang kitchen cabinet idaman kalbu ahahahaha.
So google punya google jumpa la... stove cabinet nya RM120 je. Rata-rata kedai yang kami survey, paling murah pon rm300, kualiti yang sama malah ada yang lagi teruk kualiti pun ada tapi mahal. Oh NO...tidak berbaloi. So akhirnya kat kedai Uncle tu, dapat beli stove cabinet dan cabinet untuk letak pinggan mangkuk semua. Puas hati hehehhee.
Almari stok Shaklee ku yang murah. Nak yang macam Ikea macam neni Hadhatina punya, tapi tak muat kereta la pulak nak angkut dr sana ke Penang. And if nak kumpul order pon...kos lori semua tu jd mahal jugak. So google and jumpa satu kedai ni, kat Simpang Ampat. Tapi harganya RM700. So…