TESTIMONI HEBAT SET KULIT CANTIK : VIVIX + COLLAGEN + ESP

September 04, 2014

Assalammualaikum,


Hari ni Jiha nak share satu testimoni hebat tentang Set Kulit Shaklee ni. Ok ini testimoni Customer merangkap anak Shaklee Jiha. 

Tak faham? 

Dia customer Jiha tapi mendaftar sebagai ahli sebab nak dapatkan harga yang lebih murah. Baru lah untung. 

Dan yang bestnya lagi, sebab dia sendiri sudah jatuh cinta dengan produk Shaklee, now dah mula berjinak-jinak untuk aktif pula dengan bisnes Shaklee. (Wah just like her mama, jatuh cinta dengan produk, terus YAKIN nak bisnes)

Ok back to the testimoni ye,

Kisah Huda dengan Set Tenaga Dulu

Huda ni memang sejak kenal dia dari University, agak berjerawat orangnya. Jenis jerawat yang merah-merah tu. Rupanya dia ada resdung. Mula-mula dia approach Jiha bukan lah untuk mengatasi masalah jerawat mahupun resdung tapi untuk tenaga. Sebab dia orang kuat TNB Pilah ni tau hehehe. Sangat busy orangnya.

So Jiha suggest ESP dan Performance Drink dulu. Alhamdulillah dia rasa kelainan nya. Sampai bila Performance Drink tu habis, gelabah dah dia hehehe.

Huda Jadi Ahli?

Since dia sudah jatuh cinta dengan Set Tenaga, dia pun dok la promote juga kat kawan dia dan nak pass Sales tu kat Jiha. Time ni lah, Jiha suggest dia 'Why not jadi ahli, atleast sales tu dapat kat Huda?'....Lepas berfikir beberapa hari. She said YES. Alhamdulillah. 

Bermula lah episode membeli Set Kulit yang awesome iaitu Vivix dan Collagen. Set Tenaga tu dia masih ambil lagi. Bila semalam dia share gambar dia, happy sangat. Tengok pipi dia dah tak berjerawat lah. Kawan-kawan pun puji kulit dia nampak glowing gitu. Hehehe ok nah layan lah Testimoni dari Huda sendiri ya.

testimoni vivix shaklee
1st poster dari Huda....orang Pilah dan Seremban nak dapatkan produk Shaklee boleh contact Huda 0132387038

cara hilangkan jerawat
Dari tak percaya pada supplement, now dah jatuh cinta.

Nah...ini lah dia #ShakleeEffect buat Huda. Kulit makin cantik badan makin sihat. #ShakleeEffect buat Jiha?

Diri semakin gembira sebab dapat bantu selesaikan masalah orang. Alhamdulillah.



Sekiranya anda berminat untuk dapatkan Set Tenaga dan Set Kulit ini,klik Ikon di bawah;

Klik di sini

Ataupun Jika anda ingin DAPATKAN PENJIMATAN HEBAT 15-20%

Isi borang dengan klik Icon di bawah ini dan Jiha akan hubungi anda untuk Consultation.



NAJIHAH RAZALI
0123807024
sitinajihah83@gmail.com

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies