Skip to main content

TESTIMONI HEBAT SET KULIT CANTIK : VIVIX + COLLAGEN + ESP

Assalammualaikum,


Hari ni Jiha nak share satu testimoni hebat tentang Set Kulit Shaklee ni. Ok ini testimoni Customer merangkap anak Shaklee Jiha. 

Tak faham? 

Dia customer Jiha tapi mendaftar sebagai ahli sebab nak dapatkan harga yang lebih murah. Baru lah untung. 

Dan yang bestnya lagi, sebab dia sendiri sudah jatuh cinta dengan produk Shaklee, now dah mula berjinak-jinak untuk aktif pula dengan bisnes Shaklee. (Wah just like her mama, jatuh cinta dengan produk, terus YAKIN nak bisnes)

Ok back to the testimoni ye,

Kisah Huda dengan Set Tenaga Dulu

Huda ni memang sejak kenal dia dari University, agak berjerawat orangnya. Jenis jerawat yang merah-merah tu. Rupanya dia ada resdung. Mula-mula dia approach Jiha bukan lah untuk mengatasi masalah jerawat mahupun resdung tapi untuk tenaga. Sebab dia orang kuat TNB Pilah ni tau hehehe. Sangat busy orangnya.

So Jiha suggest ESP dan Performance Drink dulu. Alhamdulillah dia rasa kelainan nya. Sampai bila Performance Drink tu habis, gelabah dah dia hehehe.

Huda Jadi Ahli?

Since dia sudah jatuh cinta dengan Set Tenaga, dia pun dok la promote juga kat kawan dia dan nak pass Sales tu kat Jiha. Time ni lah, Jiha suggest dia 'Why not jadi ahli, atleast sales tu dapat kat Huda?'....Lepas berfikir beberapa hari. She said YES. Alhamdulillah. 

Bermula lah episode membeli Set Kulit yang awesome iaitu Vivix dan Collagen. Set Tenaga tu dia masih ambil lagi. Bila semalam dia share gambar dia, happy sangat. Tengok pipi dia dah tak berjerawat lah. Kawan-kawan pun puji kulit dia nampak glowing gitu. Hehehe ok nah layan lah Testimoni dari Huda sendiri ya.

testimoni vivix shaklee
1st poster dari Huda....orang Pilah dan Seremban nak dapatkan produk Shaklee boleh contact Huda 0132387038

cara hilangkan jerawat
Dari tak percaya pada supplement, now dah jatuh cinta.

Nah...ini lah dia #ShakleeEffect buat Huda. Kulit makin cantik badan makin sihat. #ShakleeEffect buat Jiha?

Diri semakin gembira sebab dapat bantu selesaikan masalah orang. Alhamdulillah.



Sekiranya anda berminat untuk dapatkan Set Tenaga dan Set Kulit ini,klik Ikon di bawah;

Klik di sini

Ataupun Jika anda ingin DAPATKAN PENJIMATAN HEBAT 15-20%

Isi borang dengan klik Icon di bawah ini dan Jiha akan hubungi anda untuk Consultation.



NAJIHAH RAZALI
0123807024
sitinajihah83@gmail.com

Comments

Popular posts from this blog

Resipi Sambal Kicap Style Orang Johor Jawe

Salam semua... Hehehe Jiha nak share resipi Sambal Kicap Style Orang Johor. Ada beberapa version mengikut kegemaran Jiha dan juga suami. Jadi boleh la nak try version yang mana-mana pun ye.
Version 1 : Kegemaran Sang Isteri (Jiha la hehehe)Bahan-Bahan Cili Api/Padi segenggam (ikut suka nak pedas banyak mana) Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Version 1 ni Jiha suka sebab pedas betul, makan dengan sup atau soto memang terangkat hehehe.
Version 2 : Selera Suami ku (Yus)Bahan-Bahan Cili Api/Padi 4-5 biji Cili Hijau 5-6 biji Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi, cili hijau dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Beza Version 2 ni ialah cili hijau tu je sebab dia nak…

Sunat bayi perempuan umur berapa yang sesuai??

Alhamdulillah, semalam selamat sunatkan Auni Nadra. Lagi 9 hari nak genap umur dia 10 bulan. Maafkan ibu dik, ibu lupa je. Dulu masa bersalin kan abang Aqeef Danial takda list kan benda ni so untuk awak pon ibu lupa.
Masa yang sesuai untuk sunat bayi perempuan
Seeloknya awal-awal bersalin tu sunatkan je terus kan. Tapi kes macam Jiha ni, kes terlupa BIG TIME, huhuhu. Tapi ada juga yang tak sampai hati katanya. Saya sampai hati sebab si Abang Aqeef Danial pon dah bersunat masa 5 bulan hehehe.
Sunat baby umur 10 bulan di Klinik Syifa
Agak cuak lah semalam. Kiterang pilih Klinik Syifa kat Gelugor, sederet je dengan Restoran Minah yang famous itu hehe. Alhamdulillah Doktor perempuan , Dr Arbaiie. Ibu-ibu sangat...MasyaAllah sekejap je rupanya proses sunat bayi perempuan ni. Since ini anak dara sudah besar and kuat melenting-lenting, so doktor suruh ibu pegang paha , ayah pegang tangan. Tak sampai 2 minit kot, siap dah disunatkan. Harga pon sangat affordable, RM20 sahaja. Lepas sunat tu d…

Tips Kulit Cantik : Kepentingan Masker Muka untuk elak muka berkedut!!

Salam semua, hari ini Jiha nak share pasal Masker Muka. Dan nak cerita tentang kepentingan Masker Muka ni. Sesiapa nak elak muka berkedut kene baca sampai habis ok.
Kenapa pentingnya pakai Masker ni? Mencuci muka hanya menghilangkan kotoran di permukaan muka, tetapi tidak di bawah lapisan kulit. Masking ni membantu untuk exfoliates sel-sel kulit yang dah mati dan memastikan pori kita sentiasa bersih. So penggunaan toner, hydratind cleanser, cream akan berfungsi dengan lebih baik sebab pori dah bersih. Best kan??
Berapa kerap nak pakai Masker? Ok lepas cuci muka, boleh pakai masker terus, selepas tu baru lah nak pakai toner dan moisturizer ke. Untuk kulit normal, boleh pakai 2-3 kali seminggu Untuk kulit kering, boleh pakai 1-2 kali seminggu Untuk kulit berminyak, boleh pakai 3-5 kali seminggu
INGAT!! Pada yang ada suami tu, hehehe kalau boleh pakai lah time dia takda. Time dia ada make sure muka cun cun segar aje ok hehehe
Jenis-jenis Masker? Macam-macam kat pasaran ada kan, ada jenis pe…