Skip to main content

Rindu Gfs


atas: am, boo, pengantin, wa, syaisya
bawah: amy, durr
huhu rindu
p/s: masih dlm mode pengantin-pengantinan hehehee

Comments

  1. rindoo jugak! plg rindu time golek2 dpn tv...n gosip2 ataupn kutuk2 cite kat tv..siyes rindu!!! rindu gak time same2 gile dok blaja menari dr u yg g gym..adoi..rindu time weekend same2 berpeleseran dpn tv n main ngan teri n tori...

    kl tul2 nk ingat..menitik airmata ni..ni pn dh stat menitik ok.. =')

    ReplyDelete
  2. seronok kan guling2 depan tv...sgt best rumah tu...masuk2 je kite dh wat quality aktivity bersama2...cat deco2 umah hehehe..shopping2 di mydin hikhik

    hahahaha menari eh...rindu jugak..skang pon i menari2 jugak di rumah

    teri tori....eeee busuk bau petai hahahaha...i penah sekali je cuci2 dierang..tu pon sebab dah tak bleh blah sgt bau nye hehehehe

    rindu gfs ;)

    ReplyDelete
  3. hai puan jiha...
    i'm etty...silent reader ur blog...
    cantek a bju nikah, reception u...tudung pon cntek sopan sgt suker...hehe
    u tmpah kt mane yer???
    bulih nk dptkn bit info x????
    kindly email me at...etty_zukhair@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. tanak komen la..
    sebab byk sangat yg i rindu..

    ReplyDelete
  5. etty: Jiha dah email on the details eh...cek out ur mail =)

    anon: huhuhu boo boo ke ni...kalau nak list mang tak abes2 kan huhuhu

    ReplyDelete
  6. eleh boo..malu2 pulak nk kmen..mehla kite mengimbau kembali..rindu jugak time jual roti jala..wakakak..

    plg rindu..time tdo dpn tv ramai2..n main mekap2...sampai muke mcm wayang cina..hahaha..rindu!!

    ReplyDelete
  7. u in my 'other half' sweet life la madi hehehehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Thanks Lovelies

Popular posts from this blog

Resipi Sambal Kicap Style Orang Johor Jawe

Salam semua... Hehehe Jiha nak share resipi Sambal Kicap Style Orang Johor. Ada beberapa version mengikut kegemaran Jiha dan juga suami. Jadi boleh la nak try version yang mana-mana pun ye.
Version 1 : Kegemaran Sang Isteri (Jiha la hehehe)Bahan-Bahan Cili Api/Padi segenggam (ikut suka nak pedas banyak mana) Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Version 1 ni Jiha suka sebab pedas betul, makan dengan sup atau soto memang terangkat hehehe.
Version 2 : Selera Suami ku (Yus)Bahan-Bahan Cili Api/Padi 4-5 biji Cili Hijau 5-6 biji Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi, cili hijau dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Beza Version 2 ni ialah cili hijau tu je sebab dia nak…

Sunat bayi perempuan umur berapa yang sesuai??

Alhamdulillah, semalam selamat sunatkan Auni Nadra. Lagi 9 hari nak genap umur dia 10 bulan. Maafkan ibu dik, ibu lupa je. Dulu masa bersalin kan abang Aqeef Danial takda list kan benda ni so untuk awak pon ibu lupa.
Masa yang sesuai untuk sunat bayi perempuan
Seeloknya awal-awal bersalin tu sunatkan je terus kan. Tapi kes macam Jiha ni, kes terlupa BIG TIME, huhuhu. Tapi ada juga yang tak sampai hati katanya. Saya sampai hati sebab si Abang Aqeef Danial pon dah bersunat masa 5 bulan hehehe.
Sunat baby umur 10 bulan di Klinik Syifa
Agak cuak lah semalam. Kiterang pilih Klinik Syifa kat Gelugor, sederet je dengan Restoran Minah yang famous itu hehe. Alhamdulillah Doktor perempuan , Dr Arbaiie. Ibu-ibu sangat...MasyaAllah sekejap je rupanya proses sunat bayi perempuan ni. Since ini anak dara sudah besar and kuat melenting-lenting, so doktor suruh ibu pegang paha , ayah pegang tangan. Tak sampai 2 minit kot, siap dah disunatkan. Harga pon sangat affordable, RM20 sahaja. Lepas sunat tu d…

Tips Kulit Cantik : Kepentingan Masker Muka untuk elak muka berkedut!!

Salam semua, hari ini Jiha nak share pasal Masker Muka. Dan nak cerita tentang kepentingan Masker Muka ni. Sesiapa nak elak muka berkedut kene baca sampai habis ok.
Kenapa pentingnya pakai Masker ni? Mencuci muka hanya menghilangkan kotoran di permukaan muka, tetapi tidak di bawah lapisan kulit. Masking ni membantu untuk exfoliates sel-sel kulit yang dah mati dan memastikan pori kita sentiasa bersih. So penggunaan toner, hydratind cleanser, cream akan berfungsi dengan lebih baik sebab pori dah bersih. Best kan??
Berapa kerap nak pakai Masker? Ok lepas cuci muka, boleh pakai masker terus, selepas tu baru lah nak pakai toner dan moisturizer ke. Untuk kulit normal, boleh pakai 2-3 kali seminggu Untuk kulit kering, boleh pakai 1-2 kali seminggu Untuk kulit berminyak, boleh pakai 3-5 kali seminggu
INGAT!! Pada yang ada suami tu, hehehe kalau boleh pakai lah time dia takda. Time dia ada make sure muka cun cun segar aje ok hehehe
Jenis-jenis Masker? Macam-macam kat pasaran ada kan, ada jenis pe…