Sticky Post: Aqeef Danial 1st Birthday Bash

July 17, 2011


Date: 17 July 2011 / Sunday
Time: 11am to 5pm
Venue: Atok & Nenek 's house @ 21 Jalan Enggang Timur 9, Taman Keramat, 54200 KL
Theme: Bubble Birthday Party

p/s: u might want to bring along extra clothes for the kids... ;D


LAGI ARTIKEL MENARIK

11 comments

  1. insyaallah jiha erk? awal bulan 7 reen confirmkan balik

    ReplyDelete
  2. tskkk, Fie ada kelas. sampai pukul 430. but since rumah parents Jiha ni sgt dekat je, balik tu Fie drop by hantar pressie ok? :)

    ReplyDelete
  3. Boleh Qaiser pergi jumpa teman se'besday' dia?hehe..

    ReplyDelete
  4. InsyaAllah jiha sebab byk jemputan besday party gak ni tp kita try datang InsyaAllah

    ReplyDelete
  5. sounds interesting..insyaallah kalau ada rezeki..=)

    ReplyDelete
  6. wah...aqeef da nk setahun...happy besday aqeef....

    ReplyDelete
  7. beshnya, nani kalau balik kg blh join.huhu

    ReplyDelete
  8. ala...ktorg kat Ganu... nak join jugak!! tssskkk (T.T)

    ReplyDelete
  9. okay aunty pakaikan cha swimsuit siap2 ehh.. (:

    ReplyDelete
  10. salam ziarah

    jom ke blog buaya dan jadi follower sekali k

    ReplyDelete
  11. Klu kimmy dtg,mungkin lewat skit sbb anak yg sulung ada sukan kt sekolah dia. :)

    ReplyDelete

Thanks Lovelies