2 lines ;)

March 06, 2012

ekekekekek...ni lah akibatnye kalau nak packing2 barang, jumpa semua bende hehehehe
My pregnancy journal while carrying Aqeef Danial ;)

LAGI ARTIKEL MENARIK

11 comments

  1. jiha, bila baca title kat blog list I, i tot u're welcoming the 2nd one hehehe.. been meaning to say Congratulations hehehe

    ReplyDelete
  2. rajinnya jiha buat benda2 mcm nie kan?huhuhu...
    best utk kenangan
    ingatkan utk 2nd baby
    tertipu i...huh!

    ReplyDelete
  3. hehe lg satu masa pregnant Aqeef kan long distance kan, so tulis lah segala2 kat situ...muntah 1st time la...ape ape semua tulis.... nak bg hubby baca bile die balik weekend

    pastu nanti Aqeef dah besar boleh bg die tgk...semalam die tgk, die nak cabut lak UPT yang tampal kat situ agagagaga

    ReplyDelete
  4. fie pun simpan lagi..tapi takde lah buat journal..masa tu macam semua benda jadi malas..nasib baik ada belog..hehe..

    ReplyDelete
  5. kreatif betul...mun ingat untuk 2nd baby tadi..hehehee

    ReplyDelete
  6. Hello pretty people. Let's show some love... Visit http://littlemiss-butterscotch.blogspot.com/. Thanks mommies for your support!

    ReplyDelete
  7. wah seronoknya ade kenangan mcm ni..rugi rase xbt..anak ke2 nnt nk bt le..hikhikhik

    ReplyDelete

Thanks Lovelies