Apa punya perangai lah!!!

July 18, 2013

My 3yo...makin banyak ragam aiyohhh



Adoi adoi adoi.....this is about my little hero Aqeef Danial...kenapa tah lately ni dia ada few perangai yang bikin ibu gerammmmmmmmmmm!!!!!

Sebelum2 ni tak pernah pulak....tatau mcmmana dia develop these perangai...nak kata Taska...dah lama dah tak dok Taska since Ibu bersalin hr tu

ok ni 3 benda yang buat Ibu pening and geram

1. Main siku orang....dia akan determine utk tarik siku and gentel2, tak dapat siku lutut pon boleh...rimas okeh...sometimes kita tgh buat keje, tgh pegang adik...dia boleh tarik sebab nak gentel.... rimas okeh

2. Suka masukkan tangan sepenumbuk ke dalam mulut dia sampai terleleh2 air liur...adoi adoi adoi anak

3. Perasan minggu ni dia suka kemam makanan dalam mulut...bayangkan die boleh simpan lebih 30min...nak dekat sejam pon ada....benda2 camni yang buat ibu nye kerja tertangguh2.....td igt nak focus ngan dia makan kan...tp kang tak jd keje...patut td lipat kain dulu...tp ni masih tgh menyuap sambil update facebook and blog....adoi tensi btol

Anak2 korang macam mana??

LAGI ARTIKEL MENARIK

1 comments

  1. dani penah jugak dulu.. tp dia buat perangai lain.. skrg dh slow down... giliran adik dia pulak mcm2 peel.. pening jugak.. ayoyoyo

    ReplyDelete

Thanks Lovelies