Ramadhan Tiba!!

July 09, 2013




Ramadhan tiba, Ramadhan tiba...Ramadhan ya Marhaban...(ni lagu Opick ni...Aqeef Danial suka dengar hehe)

Alhamdulillah, berkesempatan bertemu Ramadhan lagi....And InshaAllah, dah jadi WAHM ni...semoga Ramadhan Action Plan ni capai 100% target.... Yang kerja pon boleh capai 100% if plan and execute betul2 action plan tu kan...InshaAllah

Oh today will be another SuperMak day for me...going to post office, then heads to Durrani's house utk pimpom pimpom, pastu ke Shah Alam untuk COD ESP, Performance Drink, Mealshakes kat customers....esok kan dah nak sahur...so masing2 pakat nak dapatkan Set Triple Gems ni.... mudah2an perjalanan hari ni smooth sailing...yea..my two lil munchkins will tag along...aagagaga, please behave anak2.....InshaAllah

Selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak semua umat Islam di dunia.....semoga Ramadhan kali ni disambut dengan penuh penghayatan dan marilah berlumba2 jadi hamba yang disayangi Allah SWT

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies