Skip to main content

Cinch Shaklee : Cinch Shake Mix dan Cinch Energy Tea Mix

Jom hari ni kita baca pasal Cinch Inch Loss Plan pulak....

Meh Jiha cerita pasal Cinch Shake Mix dulu

First of all....ada 3 flavour yang sedap : Chocolate, Caffe Latte and Vanilla
Satu hidangan Cinch Shake Mix, korang akan dapat 24gram protein, 24 jenis vitamin dan mineral penting dan 6gram serat larut.
* Protein digunakan untuk membina otot, dan ototlah yang menaikkan kadar metabolisma dan juga membakar kalori. Makanan yang kaya dengan protein juga boleh menahan kelaparan, yang mana boleh membantu mengurangkan pengambilan makanan antara waktu makan. Tidak lupa juga kepada Leucine iaitu nutrisi penting di dalam Cinch untuk keperluan tubuh kita.




Manfaat Utama Cinch Shake Mix;


  • Indeks glisemik -22; sesuai untuk penghidap kencing manis
  • Mengandungi Leucine - untuk memelihara otot semasa anda menurunkan berat badan
  • 24 gram protein untuk anda merasa kenyang dan puas
  • Tinggi kandungan serat -6gram
  • Glisemik rendah untuk mengekalkan tahap gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga
  • Memberikan 35% atau lebih nilai harian kepada 21 vitamin dan mineral penting
  • Penggunaan soya BEBAS GMO
  • Tiada perasa tiruan, warna atau pemanis


Okeh Meh nak cerita pasal Cinch Energy Tea Mix pulak

  • Selamat, penggalak tenaga semulajadi
  • Ditambah dengan taurina yang meningkatkan tenaga dan ketahanan badan
  • Pilihan alternatif terbaik menggantikan minuman kopi, soda atau manisan untuk mengekalkan kecergasan tubuh
  • Tanpa gluten, tiada perasa tiruan, pewarna dan bahan pemanis
Apa yang ada dalam Cinch Energy Tea Mix??
  • Matcha Green Tea Powder - Disediakan secara semulajadi untuk menyimpan semua nutrien yang terdapat dalam daun teh termasuk serat, mineral dan antioksidan
  • Red Tea Extract - Salah satu antioksidan yang dijumpai dalam teh merah, yang dikenali sebagai polifenol iaitu pejuang kanser yang kuat. Polifenol membantu kerosakan badan yang disebabkan oleh radikal bebas. Ia merupakan antioksidan yang begitu kuat dan dikaji sebagai pencegahan kanser dan sebagai agen yang boleh menghalang tumor daripada merebak
  • White Tea Extract - Juga dikenali sebagai teh hijau bayi dengan mengandungi kandungan antioksida yang lebih tinggi berbanding teh hijau
  • Rooibos Red Tea Extract - Tumbuhan unik yang berasal dari Afrika Selatan dan kaya dengan sebatian Polifenol

Untuk kesan pelangsingan yang lebih optimum, boleh diambil bersama Set Kurus dan Omega Guard


Cinch Shake Mix
765gram
1 ke 2 kali sehari
Retail Price: RM173

Cinch Energy Tea Mix
28 sticks
1 kali sehari
Retail Price: RM131

Ada harga istimewa dengan pembelian COMBO ( Lebih dari satu produk )..Khas untuk customers saya sahaja

Untuk pembelian or penerangan lanjut...

Call/SMS/Whatsapp
JIHA 0123807024

pm di Facebook Fanpage 

Your Favourite Shaklee Independent Distributor,
Siti Najihah Mohamad Razali
ID : 894167

Comments

Popular posts from this blog

Resipi Sambal Kicap Style Orang Johor Jawe

Salam semua... Hehehe Jiha nak share resipi Sambal Kicap Style Orang Johor. Ada beberapa version mengikut kegemaran Jiha dan juga suami. Jadi boleh la nak try version yang mana-mana pun ye.
Version 1 : Kegemaran Sang Isteri (Jiha la hehehe)Bahan-Bahan Cili Api/Padi segenggam (ikut suka nak pedas banyak mana) Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Version 1 ni Jiha suka sebab pedas betul, makan dengan sup atau soto memang terangkat hehehe.
Version 2 : Selera Suami ku (Yus)Bahan-Bahan Cili Api/Padi 4-5 biji Cili Hijau 5-6 biji Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi, cili hijau dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Beza Version 2 ni ialah cili hijau tu je sebab dia nak…

Sunat bayi perempuan umur berapa yang sesuai??

Alhamdulillah, semalam selamat sunatkan Auni Nadra. Lagi 9 hari nak genap umur dia 10 bulan. Maafkan ibu dik, ibu lupa je. Dulu masa bersalin kan abang Aqeef Danial takda list kan benda ni so untuk awak pon ibu lupa.
Masa yang sesuai untuk sunat bayi perempuan
Seeloknya awal-awal bersalin tu sunatkan je terus kan. Tapi kes macam Jiha ni, kes terlupa BIG TIME, huhuhu. Tapi ada juga yang tak sampai hati katanya. Saya sampai hati sebab si Abang Aqeef Danial pon dah bersunat masa 5 bulan hehehe.
Sunat baby umur 10 bulan di Klinik Syifa
Agak cuak lah semalam. Kiterang pilih Klinik Syifa kat Gelugor, sederet je dengan Restoran Minah yang famous itu hehe. Alhamdulillah Doktor perempuan , Dr Arbaiie. Ibu-ibu sangat...MasyaAllah sekejap je rupanya proses sunat bayi perempuan ni. Since ini anak dara sudah besar and kuat melenting-lenting, so doktor suruh ibu pegang paha , ayah pegang tangan. Tak sampai 2 minit kot, siap dah disunatkan. Harga pon sangat affordable, RM20 sahaja. Lepas sunat tu d…

Tips Kulit Cantik : Kepentingan Masker Muka untuk elak muka berkedut!!

Salam semua, hari ini Jiha nak share pasal Masker Muka. Dan nak cerita tentang kepentingan Masker Muka ni. Sesiapa nak elak muka berkedut kene baca sampai habis ok.
Kenapa pentingnya pakai Masker ni? Mencuci muka hanya menghilangkan kotoran di permukaan muka, tetapi tidak di bawah lapisan kulit. Masking ni membantu untuk exfoliates sel-sel kulit yang dah mati dan memastikan pori kita sentiasa bersih. So penggunaan toner, hydratind cleanser, cream akan berfungsi dengan lebih baik sebab pori dah bersih. Best kan??
Berapa kerap nak pakai Masker? Ok lepas cuci muka, boleh pakai masker terus, selepas tu baru lah nak pakai toner dan moisturizer ke. Untuk kulit normal, boleh pakai 2-3 kali seminggu Untuk kulit kering, boleh pakai 1-2 kali seminggu Untuk kulit berminyak, boleh pakai 3-5 kali seminggu
INGAT!! Pada yang ada suami tu, hehehe kalau boleh pakai lah time dia takda. Time dia ada make sure muka cun cun segar aje ok hehehe
Jenis-jenis Masker? Macam-macam kat pasaran ada kan, ada jenis pe…